Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Ziarul Financiar si WU Executive educatie

Cu o audienta lunara de 755. 000 cititori pe print (SNA FOCUS aprilie 2009 - aprilie 2010) si peste 750. 000 vizitatori unici online (SATI aprilie 2009 - aprilie 2010, medie lunara), cotidianul de afaceri si site-ul www. zf. ro, impreuna cu suplimentele, cataloagele si evenimentele ZF, reprezinta o sursa esentiala de informatii si interpretari pentru manageri, investitori si mici intreprinzatori.

Despre WU Executive Academy

WU Executive Academy of the Vienna University of Economics and Business este cea mai mare universitate de afaceri din Europa. Programa se axeaza pe cursuri interactive si practice de management general si financiar, sustinute de profesori universitari ai unor institutii recunoscute la nivel mondial precum Harvard, Thunderbird, University of Minnesota.

Despre ZIARUL FINANCIAR

Ziarul Financiar este brandul de referinta al presei de business din Romania. Programul se desfasoara part-time, in module lunare, si dureaza 14 luni, incluzand sesiuni de cursuri in SUA (Strategii pentru o companie globala) si Austria (O regiune in schimbare). De 12 ani de piata romaneasca, ZF ofera cititorilor semnificatia evenimentelor recente si anticipeaza evolutiile din afaceri si economie, prin stiri, analize si articole de opinie. Majoritatea participantilor au peste 11 ani de experienta in munca, din care cinci sunt in management. Cu o reputatie excelenta si o istorie de peste o suta de ani, institutia apartine primelor 100 de universitati de management si afaceri din lume. Acestia vor anunta castigatorul pe 31 octombrie.

Peste 120 de manageri, antreprenori si tineri profesionisti au absolvit, pana in prezent, primele trei serii ale programului de EMBA desfasurat la Bucuresti de WU Executive Academy. Ei provin din domenii variate, precum finante-banci, comert, bunuri de larg consum, telecomunicatii, media, petrol si gaze, IT sau chiar din sectorul public, iar media de varsta este de 34 de ani.

In decembrie 2010, cea de-a patra serie va incepe cursurile. Profesori renumiti si colaborarea cu alte universitati prestigioase din lume, alaturi de cercetare, asigura calitatea si relevanta programelor oferite.

Ziarul Financiar ofera managerilor posibilitatea de a castiga o bursa EMBA integrala, in valoare de 35. 000 euro, la WU Executive Academy of the Vienna University of Economics and Business, cel mai bun program de EMBA din Romania.

Pana pe 5 octombrie, cititorii care se aboneaza la cotidianul de afaceri pe 12 luni pot aplica la o bursa integrala oferita de Ziarul Financiar si Vienna University.

Programul de Executive MBA al institutiei austriece a fost desemnat cel mai bun program de master de business disponibil in Romania, in Top MBA 2010 - un clasament realizat de Ziarul Financiar pe baza a aproximativ 300 de raspunsuri ale unor absolventi de anul trecut.

Bursa oferita cititorilor ZF, pentru al doilea an consecutiv, se adreseaza executivilor de top cu cel putin cinci ani de experienta intr-o pozitie de management.

Dosarul de aplicatie trebuie sa fie trimis prin e-mail la adresa bursaemba@zf. ro si sa contina: un formular standard completat, o scrisoare de motivare, CV-ul participantului, doua scrisori de recomandare, diploma de licenta, o copie dupa pasaport, o fotografie si dovada de plata a abonamentului la cotidian.

Documentele pot fi redactate doar in limba engleza, iar modele standard se gasesc pe pagina web www. zf. ro/bursa-emba.

Aplicatiile vor fi selectate de o comisie formata din reprezentanti ai WU Executive Academy si ai Ziarului Financiar. Prestigioasa publicatie Financial Times a plasat WU Executive Academy pe locul 13 in topul universitatilor europene de profil, in timp ce programul de MBA a fost al 41-lea din lume in topul de profil realizat anul trecut. In fiecare an, peste 3. 500 de manageri din 50 de tari finalizeaza programele specializate ale Universitatii de Economie si Afaceri din Viena.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©20-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com