Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Victor Rebengiuc premiat de JTI la Comedy educatie

Actorul intr-o lume de salbatici, un alt Actor, intr-o alta lume, in lumea noastra de salbatici", a declarat Gilda Lazar, Director Corporate Affairs & Communications, JTI Romania, Moldova si Bulgaria, cu ocazia decernarii Premiului pentru excelenta Comedy Cluj actorului Victor Rebengiuc.

Cea de-a VI-a editie a celui mai important eveniment cinematografic al toamnei din Transilvania, Festivalul International de Film Comedy Cluj, a prezentat publicului peste 150 de productii, workshopuri dedicate pasionatilor de film, precum si un cocktail de evenimente conexe de jazz, teatru si dans.

JTI este unul dintre cei mai importanti sustinatori ai evenimentelor culturale din Romania. Se mai spune si ca viata este o scena, iar noi suntem actori. Asa cum spunea si Irina Margareta Nistor, poate ca un premiu pentru comedie nu e suficient, daca ma gandesc la Morometii, Padurea Spanzuratilor, De ce bat clopotele, Mitica?, Nunta muta. . . Avand sediul central la Geneva, Elvetia, JTI are operatiuni in 120 de tari si circa 27. 000 angajati. De asemenea, in fiecare an JTI organizeaza Intalnirile JTI, eveniment devenit un reper de traditie pentru iubitorii dansului contemporan din Romania.

JTI este membra a Grupului Japan Tobacco (JT), unul dintre cei mai mari producatori mondiali de produse din tutun. Compania este partener al Festivalului George Enescu, al Festivalului International de Teatru de la Sibiu, dar si al turneelor muzicale organizate de Societatea Romana de Radiodifuziune. Iar langa actorul din aceasta seara, pe care il admir foarte mult, am avut bucuria de a ma afla pe scena de doua ori, cand Muzeul Taranului Roman i-a acordat un premiu pentru intreaga cariera si in aceasta seara, pentru a-i inmana premiul pentru comedie. De fapt, comedia despre care vorbim este cea pe care o traim, cu dramele si tragediile din viata noastra. Nici admiratia, care inseamna deopotriva dragoste si respect. Eu nu am avut fericirea de a fi actrita, dar am avut norocul de a fi pe aceasta scena, alaturi de actori adevarati. Iar actorul pe care il premiem in aceasta seara pentru excelenta este Actorul cu A mare si cu un articol foarte hotarat la sfarsit. . JTI a oferit Premiul pentru Excelenta actorului Victor Rebengiuc, in cadrul Galei de inchidere a festivalului de film Comedy Cluj, care a avut loc pe 18 octombrie, la Cluj Napoca, in prezenta a circa 700 de invitati JTI comercializeaza marci renumite pe plan international precum Winston, Mevius si Camel. Portofoliul companiei include si marcile internationale Benson&Hedges, Silk Cut, Sobranie of London, Glamour si LD. Tipatescu, Apostol Bologa, Tanase Scatiu, Iancu Pampon, Ilie Moromete sau Niki Ardelean sunt doar cateva din seria rolurilor memorabile", precizeaza organizatorii Comedy Cluj.
"Se spune ca dragostea si gripa nu pot fi ascunse. Cu totii ne jucam rolurile, fara a fi neaparat actori.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©20-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com