Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Vel Pitar a incheiat a treia educatie

Numarul zilnic de vizitatori (in cele 2 fabrici din Bucuresti) este de 100 copii (aproximativ 4 clase).

Vel Pitar a initiat acest program educational ca raspuns la nevoile pe care le au comunitatile in care se desfasoara activitatea punctelor sale de lucru. Oferta de produse se regaseste zilnic pe masa a peste 1. 500. 000 de consumatori, ceea ce recomanda Vel Pitar ca principalul furnizor de produse de panificatie de calitate. Bucurestiul este "campion" la acest capitol, organizand vizite 4 zile pe saptamana (luni -joi) in cele doua fabrici. Pe parcursul vizitei, un specialist din productie le-a explicat elevilor, insotiti de cadre didactice, fluxul painii, importanta igienei si curateniei in sectii, regulile pe care trebuie sa le respecte specialistii Vel Pitar pentru ca painea sa fie produsa in cele mai sigure conditii, precum si elemente de baza despre nutritie si despre produsele de panificatie.

In fiecare an, programul se desfasoara pe perioada anului scolar (octombrie-iunie) si se adreseaza copiilor cu varste intre 8 si 12 ani, respectiv elevilor care urmeaza ciclul primar (clasele a II-a, a III-a si a IV-a) in cadrul scolilor generale sau liceelor care au cursuri pentru anii de studiu mentionati.

Numarul de vizite si durata acestora a variat in functie de numarul de copii din fiecare oras (de la 2 la 4 zile/saptamana; 50 -100 copii/zi) si a marimii sectiei de productie vizitate (20 - 30 min/ clasa). Vel Pitar a incheiat a treia editie a programului educational "Porti deschise catre viitor" care s-a desfasurat in perioada octombrie 2008 - iunie 2009. Peste 12. 000 de copii din sapte orase ale tarii, printre care si Bucuresti, au trecut pragul fabricilor Vel Pitar si au asistat la procesul de fabricare a painii. In acest an, proiectul s-a desfasurat in 8 puncte de lucru Vel Pitar - Cluj Napoca, Iasi, Brasov, Ramnicu Valcea, Tecuci, Giurgiu si 2 fabrici in Bucuresti.

In acest an, in parteneriat cu site-ul www. clopotel. ro, Vel Pitar a realizat si o pagina speciala pentru programul "Porti deschise catre viitor". Astfel, sub forma unei galerii foto ample, sunt postate fotografiile facute claselor de elevi care au vizitat fabricile, din toate punctele de lucru in care s-a desfasurat programul.

Programul educational s-a axat pe vizitarea spatiilor de productie, sesiuni de discutii, derularea de ateliere de lucru privind alimentatia sanatoasa si drepturile consumatorilor. Actionarul majoritar al Vel Pitar SA este fondul american de investitii Broadhurst Investments Limited, administrat in Romania de New Century Holdings (NCH). Vel Pitar crede in valoarea si potentialul pe care copiii si tinerii din Romania il au si doreste sa-i ajute sa inteleaga cat mai bine lumea in care traiesc, sa fie pregatiti atunci cand vor fi mari sa poata lua cele mai bune decizii.

Vel Pitar este liderul pietei romanesti a produselor de panificatie si un jucator important in domeniul specialitatilor de cofetarie si patiserie, biscuiti si produse de morarit.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©23-Oct-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com