Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Un sport violent nu inseamna educatie

Fac sport de 13 ani si stiu cat de frumos te educa o astfel de activitate. ", a spus Atodiresei.

Mai mult decat atat, sportivul le-a explicat si ca prin practicarea unei activitati sportive poti deveni mai disciplinat, inveti sa ai o alimentatie sanatoasa, spui din start NU drogurilor, fumatului si alcolului. "Ceea ce vedeti voi in ring este doar un sport! Nu inseamna ca eu ma lupt pe stada sau fac uz de violenta. Prin sport mi-am facut multi prieteni si peste granite. "

Ionut a semnalat faptul ca, din pacate, in tara noastra nu poti intalni, ca in Occident, persoane de 70 - 80 de ani care alearga in parc. "E si din cauza problemelor si grijilor zilnice, insa noi nici nu avem programe de sport bine puse la punct!", a spus Ionut.

"M-am alaturat acestei campanii pentru ca vreau ca toti, dar mai ales voi, sa intelegeti ca un sport violent nu inseamna violenta!", a adaugat el.

Iar la intrebarea adresata liceenilor "Ce este respectul?", multi tineri au definit in propriul mod. Nu neaparat cel pe care il practic eu. M-as simti onorat! Insa, a face orice fel de activitate sportiva este cea mai inteleapta decizie. Iar el se manifesta prin gesturi, cuvinte si actiuni. Aveti respect fata de familie, profesori si fata de voi!"

Indemnul de final a fost simplu, dar relevant: "Fiti unici! Nu copiati pe nimeni!! Si invatati sa mergeti la biserica. Ionut "Pitbull" Atodiresei s-a alaturat campaniei sociale de educare a tinerilor liceeni, "Tanar si Responsabil", initiata de Grupul Medical Romgermed si implementata in licee din Sectoarele 4 si 6 ale Capitalei, in perioada 06 - 20 decembrie Pe langa faptul ca nu trebuie sa cedeze tentatiei de a bea alcol, de a testa drogurile sau de a fuma, pentru ca cei din gasca o fac, tinerii trebuie sa stie ca daca cineva din anturajul lor are o problema nu trebuie sa taca, ci sa ajute.

"Eu nu ma lupt pe strada!"

In ceea ce priveste apelul la violenta si folosirea acesteea, Ionut Atodiresei le-a spus liceenilor ca, sub nici o forma, nu trebuie sa faca uz de aceasta. "Eu as indrazni sa indemn toti tinerii sa faca sport. Tinerii de la liceul "Ion Creanga" au aflat de ce "a fi dependent" nu este cel mai rau dintre lucruri, ci "a fi indiferent". Te face competitiv, iti da incredere in tine, te ajuta sa socializezi mai usor! Va vorbesc din proprie experienta, intrucat eu am crescut in sala de sport. Indiferent de religie, credinta in Dumnezeu este foarte importanta. Iar Atodiresei a consemnat "Sentimentele de apreciere, de stima si consideratie fata de o persoana inseamna respect. Ne face mai buni si ne ofera valori adevarate!"

Adversarii mei din ring imi sunt prieteni, iar dupa finalul competitiei mergem sa mancam impreuna, ne intalnim ca si prieteni. .

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©21-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com