Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  USI DESCHISE la Fundatia educatie

Acestora li s-au alaturat prin confirmarea participarii: Asociatia "Alpin Club Carpatic", Asociatia "Turist Club Carpatic" si Asociatia "Club KIAI". In data de 03. 11. 2010, a avut loc Adunarea Generala a Forumului Organizatiilor pentru Tineret al Fundatiei pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (F. T. M. B. ) la sediul F. T. M. B. din Soseaua Grozavesti nr. 84, sector 6.

Adunarea Generala a fost convocata in conformitate cu prevederile articolului 8 (1) din Legea 146/2002 si ale articolelor 12 si 15 din Regulamentul de Organizare si Functionare (ROF) al FTMB de catre un numar de 6 (sase) asociatii reprezentand 1/3 din numarul membrilor Adunarii Generale si un numar de 7 (sapte) ai Consiliului de Conducere al FTMB.

Cele sase asociatii, prin reprezentanti, care au convocat Adunarea Generala sunt: Asociatia pentru Tineret "Sakura" - Floare de Cires, Asociatia "Centrul de Afaceri si Politici Comunitare din Romania", Asociatia "Clubul Turistic Ecologic Mont-Delt-Mar", Asociatia Voluntarilor pentru Viata, Asociatia de Tineret pentru formare si antrenament zbor cu aparate ultrausoare "Phoenix - Club’ 89" si Asociatia "Ecologie - Sport - Turism". B, respectiv: Asociatia Tinerilor "Pro Natura", Asociatia Medicala "Sfantul Andrei" si Asociatia Turistica "Ghizii Romaniei".

Ordinea de zi a sedintei, asa cum a fost publicata, a inclus: anularea Hotararii Adunarii Generale din data de 15. 04. 2010 privind alegerea Consiliului de Conducere si a Comisiilor de Specialitate, admiterea de noi membri in Forumul Organizatiilor pentru Tineret al F. T. M. B. , alegerea prin vot secret a Consiliului de Conducere pe functii, alegerea Comisiilor de Specialitate, imputernicirea Consiliului de Conducere de a modifica organigrama si statul de functiuni, de a modifica si completa Regulamentul de Organizare si Functionare al F. T. M. B. in conformitate cu prevederile Legii nr. 146/2002, imputernicirea Presedintelui si a Secretarului Consiliului de Conducere pentru a semna Hotararile Adunarii Generale a Forumului si a le depune la institutiile competente.

Avand in vedere ca pentru prima convocare nu a fost intrunit cvorumul legal pentru desfasurarea Adunarii Generale, respectiv 2/3 din numarul total al asociatiilor membre in Forum, Adunarea Generala a Forumului Organizatiilor pentru Tineret a fost reconvocata pentru data de 17 noiembrie 2010, ora 14,00 si se va desfasura indiferent de numarul membrilor participanti.

Secretarul Consiliului de Conducere al FTMB

Cornel Remus HABARA De asemenea, prin reprezentanti, 3 (trei) asociatii pentru tineret au solicitat admiterea in Forumul Organizatiilor pentru Tineret al F. T. M.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©23-Oct-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com