Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Top Quality Management organizeaza educatie

. Primul tip de cursuri se adreseaza persoanelor care stapanesc deja limba germana, dar vor sa se specializeze pe limbajul afacerilor, in timp ce celelalte cursuri reprezinta cea mai buna alegere pentru cei care stiu deja limba germana, dar au dificultati de structurare a conversatiei.

Persoanele cu un program foarte aglomerat in timpul saptamanii se pot inscrie la cursuri de week-end si pot parcurge cele trei module de-a lungul a 34 de zile de sambata.

Toate aceste cursuri urmaresc dezvoltarea celor cinci competente fundamentale in folosirea unei limbi straine: intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris si interactiunea in conversatie.

Fiecare modul, cu exceptia modulului pentru incepatori, incepe cu un test care permite evaluarea nivelului de cunostinte real al fiecarui cursant si incadrarea acestuia in grupa sau modulul potrivit.

La sfarsitul fiecarui nivel de studiu, in urma examinarii finale, cursantii vor obtine un certificat de absolvire emis de TÜV Thüringen e. V. - Germania.

In functie de tipul cursului, costul unui modul este cuprins intre 400 si 800 lei (fara TVA), platibili in transe.

Inscrierea se face prin completarea unui formular disponibil pe site-ul www. cursuriautorizate. ro. Compania are un portofoliu de peste 500 de clienti reprezentand societati comerciale, administratii publice, institutii de invatamant si de cercetare, ONG-uri si persoane fizice.

BUCURESTI / 10:46, 8. 07. 2008

Top Quality Management, furnizor autorizat de programe de formare pentru adulti, organizeaza in Bucuresti, incepand din luna octombrie, cursuri de limba germana autorizate de TÜV Thüringen.

Cursul standard se adreseaza celor care vor sa inceapa studiul limbii germane (modulul Incepatori, cu o durata de 23 saptamani), dar si celor care vor sa-si consolideze cunostintele (modulele Mediu si Avansati, cu o durata de 22 saptamani fiecare).

Persoanele care doresc sa parcurga cele trei module ale cursului standard intr-o perioada mai scurta se pot inscrie la cursul intensiv, a carui durata totala este de 35 saptamani (cate 12 saptamani - primele doua module, 11 saptamani - modulul al treilea) Acest curs este structurat in module de cate trei luni, la sfarsitul carora se vor aplica teste de cunostinte.

Aceeasi durata o au cursurile de germana pentru afaceri si cele de conversatie. Odata completat, acesta trebuie trimis pe fax la nr. 031/69. 00. 991 sau prin e-mail la adresa office@cursuriautorizate. ro, insotit de o copie a cartii de identitate.

Top Quality Management este furnizor autorizat de programe de formare pentru adulti, cu un sistem de management al calitatii certificat conform ISO 9001.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©20-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com