Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Targul Martisorului la MTR educatie

.

Piesa de teatru
duminica, 28 februarie, de la 11:00, Clubului Taranului - O poveste cu umbre - piesa de teatru pentru copii sustinuta de trupa Tropaiele a Atelierului de creativitate a MTR

Martisoare gastronomice
Oferta de martisoare la MTR este insotita de martisoarele gastronomice: turta dulce, dulceturi, zacusca, gem de prune, kürtös kalács, prajiturele de Alexandria, suc de mere de Malancrav, miere si alte bunatati Ce-am mai putea targui, cumpara, schimba cu si pentru prietenele, colegele, iubitele, fetele, mamele, bunicile noastre?
Ce povesti le-am mai putea spune sau reinventa pentru a nu stiu cata oara pornind de la povestea Babei Dochia si a firului alb - rosu agatat odinioara in copacii proaspat inmuguriti, atarnat de gatul vitelor sau purtat de copii si fete ca banut protector la maini si la gat pentru sanatate si noroc?

Vino la Targul Martisorului de la Muzeul Taranului Roman pentru a gasi cam tot ce-ti pofteste ochiul, inima sau portofelul: de la martisorul traditional al mesteritelor din Bucovina - firul alb - rosu din matase, la revizitari contemporane ale martisorului autentic: tarani si tarancute, Pacala, Danila Prepeleac, mosi si babe cu cojoace; de la zodiacul intors pe fata si pe dos, la martisorul de oras cu animalute fantastice si vrajitoare pe matura sau cu obiecte uzuale sau reciclate tip handmade: casute, biciclete, fructe, pisici, ochelari, flori, chei, papuci. . . ro, Port. ro, metropotam. ro, Hot News, webpr. ro, www. calendarevenimete . . .

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©21-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com