Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Targul Educational si de Tabere educatie

Majoritatea institutiilor private acreditate au acest procent de promovabilitate.

Actiuni gratuite pentru copii si parinti in cadrul Targului Educational si de Tabere

In zilele de 24 si 25 martie in cadrul targului, intre orele 11. 00 si 18. 00 se vor desfaura diferite actiuni gratuite pentru copii si parinti. Scolile private nu isi permit "luxul" sa neglijeze educatia elevilor lor pentru ca asta presupune pierea increderii parintilor si deteriorarea imaginii.

Care este promovabilitatea la Bacalaureat in sistemul privat?

Conform unui reprezentat al scolii Mark Twain, atat la Bacalaureatul dupa programa romaneasca, cat si la cel dupa programa europeana, in anul 2011 promovabilitatea a fost de 100% la aceasta institutie scolara. Segmentul educational cuprinde ofertele gradinitelor si after school-urilor cu preturi incepand de la 200 de euro pe luna, pana la scoli si licee cu preturi cuprinse intre 8 000 si 15 000 de euro pe anul de studiu.

De ce ar da un parinte acesti bani? - Raspunsul este simplu: pentru ca le pasa de educatia copiilor lor!

Mentalitatea invechita conform careia "un elev la o scoala privata nu e motivat sa invete pentru ca stie ca parintii lui platesc scoala, iar profesorii se simt obligati sa ii dea note bune" este total falsa! Parintii platesc pentru educatie privata cu constiinta ca vor avea parte de o educatie superioara pentru copiii lor, recunoscuta de sistemul european de invatamant si doresc rezultate pe masura. De astazi pana duminica 25 martie la Targul Educational si de Tabere de la Sala Palatului va asteapta cele mai bune preturi si cele mai variate oferte la tabere si la educatie de cea mai buna calitate

De la gradinite, scoli generale si licee pana la tabere tematice si de limbi straine - sute de oferte ii asteapta pe bucuresteni la singurul targ educational dedicat invatamantului preuniversitar din Capitala.

Oferta este foarte variata: de la tabere de limba engleza gratuite in Malta unde cursantul trebuie sa plateasca doar transportul si cazarea, aproximatv 378 de euro si taxele de aeroport, pana la tabere de 40 de zile in Anglia cu un cost de 2 500 de lire sterline, apoi de la taberele de tenis cu un cost de 300 de euro pe sejur, pana la taberele de echitatie si vacantele ecologice - toate acestea la preturi promotionale in perioada targului. Printre acestea amintim: cursurile de origami si jocul de papusi realizate de catre "Fundatia Nadia Comaneci", cursurile de dans prezentate de "Pygmalion", concertele rock sustinute de "Rockschool" si de instrumentistii de la "Mark Twain", cursurile pentru parinti si copii organizate de "Parentime", leciile de tenis realizate de "Tabara de tenis" si de "Tenis10", concursul de gatit realizat de catre "Good Food" si premiat de "Panzani", dar si cursul de desen si caricatura unde copiii si parintii vor avea acces la cea mai noua tehnologie adusa in Romania din America de catre compania "Alfa Vega", prima tableta ceramica interactiva de desen - ENO folosita cu maiestrie de specialistii "Monte Christo Art".

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti prezent la eveniment promoveaza aici directiile pe care Ministerul Educatiei le are in vedere pentru a face educatia de stat mai atractiva si mai competitiva.

"Scoala Europeana Bucuresti" va organiza un flashmob in deschiderea evenimentului!

Intrarea este libera!

Program de vizitare: joi: 12. 00-18. 00, vineri, sambata si duminica 10. 00-18. 00.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com