Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Targul Educational si de Tabere educatie

Daca in ultima vreme invatamantul de stat s-a confruntat cu o multime de probleme, alternativa lui- invatamantul privat - se dezvlota cu pasi repezi, ia initiativa si ridica nivelul de performanta si eficienta . 205 scoli generale si licee acreditate sau in curs de acreditare.

In Bucuresti frecventeaza institutiile pivate peste 50 000 de copii.

Evolutia sistemului educational privat este una spectaculoasa, nevoia de educatie moderna, fiind din ce in ce mai intalnita in randul romanilor. Sunt institutii care percep pentru o luna la gradinita intre 150 si 200 de euro. Astfel sunt institutii private care au cunoscut in ultimii ani, in ciuda crizei, cresteri de peste 20 de procente. Se poate ajunge insa si la 1 000 de euro, in functie de pachetul de servicii ales.

Pentru zona de scoli si licee costurile pot varia intre 500 de euro si 20 000 de euro pe an. . Reputatia si programa dupa care elevii invata fac diferenta de cost.

Targul Educational si de Tabere, aflat la editia a doua, care se va desfasura in perioada 22-25 martie la Sala Palatului isi propune sa fie puntea de legatura intre oferta si cererea de educatie privata din Bucuresti.

Cu o oferta educationala care cuprinde peste 5 000 de locuri in toate ciclurile de invatamant preuniversitar, dar si in tabere de studiu, Targul Educational si de Tabere aduce unele dintre cele mai renumite institutii private bucurestene cum ar fi: Mark Twain International School, Scola Spectrum, Liceul de Informatica, gradinitele Bambi si Prikindel, Ada, SOS Satele Copiilor si multe altele.

In cadrul evenimentului vizitatorii vor putea gasi si oferte complete de studiu in afara tarii si tabere de limbi straine oferite de Mirunette si Tabere. com, dar si tabere si vacante recreative unde copiii pot invata sporturi noi.

Pentru zilele de sambata si duminica publicul vizitator, atat cei mici, cat si parintii sunt asteptati cu 12 activitati gratuite: "Copiii in bucatarie" cu Good Food, cursuri de dans - Pygmalion, de cantat- Scoala de Rock, de desen, de caricatura, de fotografie, lectii de tenis, cursuri de dezvoltare personala pentru parinti si copii, realizate de Parentime, iar Fundatia Nadia Comaneci va realiza un joc de papusi s. a. .

Doar pe durata targului expozantii vor oferi importante reduceri!

Intrarea libera

Program de vizitare Joi: 12. 00-18. 00, V, S, D: 10. 00-18. 00 Exista de asemenea institutii educationale private care nu mai pot primi elevi romani pentru ca locurile sunt limitate si ca solutie au creeat lista de asteptare pentru urmatorii 2-3 ani de studiu.

Educatia privata nu este neaparat o varianta de educatie foarte costisitoare.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©20-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com