Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Targul Educational si de Tabere educatie

. In perioada 18-20 martie la World Trade Center, hotel Pullman, se va desfasura prima editie a evenimentului Targul Educational si de Tabere, eveniment dedicat sistemului educational privat din Bucuresti.

Pentru anul 2011 in piata de gradinite publice si private din Bucuresti se estimeaza un deficit de peste 10 000 de locuri, motiv pentru care ideea de a organiza un eveniment care sa prezinte oferta educationala privata a Capitalei a aparut ca o necesitate In Bucuresti numarul institutiilor private este de peste 300, multe dintre acestea avand acoperite listele de inscrieri, chiar si lungi liste de asteptare.

Prestigioase companii din tara si strainatate si-au dat intalnire la Targul Educational si de Tabere, cu o reala pasiune pentru educatia la nivel inalt, companii furnizoare de varf in materie de cursuri de limba engleza, programe de studii in strainatate, programe educationale si culturale pentru copii si adolescenti, companii organizatoare de tabere si metode recreationale moderne.

Preturile pentru invatamantul privat, in functie de modul, variaza intre 150 si 1500 de euro pe luna.

La nivelul intregii tari activeaza peste 800 de institutii private, in care studiaza peste 70 000 de copii, importante scoli private bucurestene avand in plan extinderea unitatilor de invatamant pentru a putea acoperi cererea.

Programul de vizitare al targului vineri si sambata intre orele 10. 00 si 19. 00, duminica 10. 00-17. 00.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com