Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Suflet de roman la Scoala educatie

Copiii de la Scoala Step by Step se pregatesc sa sarbatoreasca Ziua Nationala a Romaniei, in cadrul evenimentului Suflet de roman care se deruleaza, luni 2 decembrie, intre orele 12:00 si 13:00.

In luna noiembrie, copiii au desfasurat un program variat in cadrul caruia au invatat despre tara noastra, s-au familiarizat cu traditiile culturale nationale si au trait emotia mandriei de a fi roman.

Pentru evenimentul de luni, copiii au pregatit expozitii cu obiecte romanesti cu valoare istorica, reproduceri dupa picturi ale pictorilor romani, costume populare, vase de lut, covorase tesute la gherghef, obiecte traditionale realizate sau colectionate, la fiecare clasa.

Programul zilei de luni, 2 decembrie va aduce in mijlocul copiilor pe domnul Tepelus Petrachi, veteran din cel de-al doilea Razboi Mondial care va purta cu copiii de la Scoala Step by Step un dialog despre curaj si dragostea de tara.

Monica Iagar, multipla campioana europeana la saritura in inaltime le va vorbi copiilor despre perseverenta, drumul pana la medalia de aur si ce inseamna sa fii pe podiumul de premiere in acordurile imnului de stat.

Copiii de la Scoala Step by Step vor incanta musafirii prin prezentarea catorva melodii si dansuri traditionale romanesti.

"Prin toate aceste activitati copiii invata sa respecte si sa onoreze valorile traditionale ale romanilor si fac primii pasi in a fi romani. ", spune doamna Cristiana Boca, directoarea scolii.

Scoala Step by Step prima scoala particulara care aplica metodologia alternativa Step by Step si care desfasoara un program educational unic de «Quality Education», care include educatia formala, conform curriculumului national, respectand tendintele curriculare europene.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©23-Aug-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com