Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Succes in Romania - un program educatie

Incepand de astazi si pana pe data de 25 octombrie 2010, studentii romani din Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Albania, Bulgaria sau Macedonia aflati in anul I de studiu in Romania se pot inscrie la Succes in Romania, primul program de mentorat dedicat lor in exclusivitate.

Organizat de JCI Bucuresti, Succes in Romania isi propune sa contribuie la integrarea sociala si culturala a studentilor veniti din afara granitelor tarii prin transferul de experienta de viata de la mentor la student. Misiunea JCI este "de a oferi oportunitati de dezvoltare prin care tinerii sa dobandeasca puterea de a crea schimbari pozitive".
Partenerii programului sunt Institutul Aspen Romania, Young Leaders Programme, Clubul Maramuresenilor din Dreapta Tisei.

Despre JCI Bucuresti
JCI Bucuresti este o organizatie de tineri lideri, antreprenori si profesionisti cu varste intre 18 si 40 de ani afiliata retelei mondiale Junior Chamber International (JCI), care numara 200. 000 de membri in peste 100 de tari. Astfel, 30 de studenti selectati pe baza de scrisoare de motivare vor beneficia de consilierea a 30 de mentori in cadrul unor intalniri periodice pe intreaga durata a anului universitar 2010-2011.

"Cand am venit la studii in Romania in 1999 m-am confruntat cu socul diferentelor culturale. Am beneficiat de ajutorul extraordinar al familiei si prietenilor. Ei au mare nevoie de noi, romanii de aici , pentru a depasi problemele de adaptare" spune Marius VETRICI, initiatorul si coordonatorul programului.

Pentru inscrieri si informatii despre program puteti vizita www. succesinromania. ro.

Programul este organizat cu sprijinul Ligii Studentilor Basarabeni, Asociatiei Studentilor si Elevilor Basarabeni, Organizatiei Studentilor Basarabeni din Bucuresti. Prin intermediul acestui program de mentorat vrem sa oferim un sprijin similar tinerilor abia sositi in Romania la studii.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©20-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com