Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Studentii viitori specialisti educatie

Partenerii anuali ai HR Club in 2009 sunt: CEU Business School, Smartree Romania si Grupul Trend Consult. Partenerul Academic al acestei editii este Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, prin programul de Master Formarea Formatorilor. Timp de doua saptamani, tinerii vor avea ocazia sa invete ce inseamna sa lucrezi in domeniul resurselor umane in cadrul scolii de vara HR Club Next Generation. Juriul format din tutorii si sponsorii programului va acorda premii si diplome de participare la scoala de vara HR Club Next Generation.

Proiectul se desfasoara in perioada 6-17 iulie 2009, iar cei 30 de participanti beneficiaza gratuit de cursurile oferite de HR Club si de sponsorii proiectului. Partenerii media ai proiectului: Ambition!, Business-Edu, Revista CARIERE, HotNews. ro, HR Journal, MentorshipNET, Profesiionline. ro

***

HR Club este asociatia specialistilor in Resurse Umane care activeaza ca cea mai reprezentativa voce profesionala prin dezvoltarea si promovarea bunelor practici in domeniul Resurselor Umane in Romania. La sfarsitul acestor doua saptamani de cursuri si traininguri, nu numai ca studentii vor avea o noua perspectiva asupra posibilitatilor de cariera in acest domeniu, dar vor putea si sa aplice in calitate de profesionisti in Resurse Umane informatiile dobandite in cadrul acestei scoli de vara", afirma domnul Csaba Gergely, Presedinte HR Club.

"Selectia participantilor s-a realizat in mai multe etape, respectiv transmiterea aplicatiei formate din CV si un eseu, participarea la un interviu sustinut cu echipa executiva a HR Club si in final participarea candidatilor preselectati la un assessment center organizat de unul dintre partenerii proiectului. HR Club numara in prezent peste 350 de membri din aproximativ 200 de companii multinationale si romanesti ce provin din toate industriile, dar si din sectorul serviciilor. Sponsori ai evenimentului: Chipita Romania, Coca-Cola HBC Romania, Perspective Group, Qual Media. Programul consta intr-o serie de traininguri de vanzari, leadership, dezvoltare personala, abilitati de prezentare si sase module care acopera principalele domenii ale managementului resurselor umane: Recrutare si selectie, Training si dezvoltare, Legislatia muncii si salarizare, Compensatii si beneficii, Dezvoltare Organizationala si HR Strategic.

"Scoala de vara HR Club Next Generation, ajunsa deja la a treia editie, reprezinta o sansa extraordinara pentru tinerii studenti si masteranzi de a acumula cunostinte de la cativa dintre cei mai buni specialisti in resurse umane din Romania si de a-si forma o imagine cat mai clara si corecta despre domeniul in care doresc sa se dezvolte. Un criteriu de selectie foarte important a fost contactul anterior al candidatilor cu domeniul resurselor umane prin participarea la programe de internship, cursuri acreditate, traininguri, sau prin demonstrarea experientei relevante in cadrul unor organizatii non-profit sau in companii", mentioneaza Roxana Caloian, coordonatorul proiectului.

Specialisti de la Coca-Cola HBC Romania, Lugera&Makler, PricewaterhouseCoopers, Xerox, Adecco Romania, Trend Consult, Rompetrol, Codecs, BRD, Vodafone Romania, Real Hypermarket, Prima TV, Hay Group, BCR, Orange, Romsys se numara printre trainerii si tutorii participantilor la scoala de vara HR Club Next Generation 2009.

La finalul celor doua saptamani de cursuri, participantii, impartiti in 6 echipe, vor sustine cate o prezentare in fata juriului si tutorilor, a carei subiect este un studiu de caz pe care vor trebui sa il rezolve intr-un mod cat mai creativ, oferind solutii cat mai viabile si pragmatice. Peste 35 de profesionisti in resurse umane din companii multinationale si autohtone membri ai HR Club sunt traineri si tutori pentru 30 de studenti selectati din Bucuresti, Iasi, Constanta, Cluj, Oradea si Timisoara.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©21-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com