Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Studentii romani se dezvolta educatie

O astfel de experienta te dezvolta pe plan profesional, dar mai mult decat atat iti aduce perspective globale si iti schimba modul in care privesti lumea din jurul tau", afirma Urs Schweigert, Vice Presedinte Gobal Internships , AIESEC Romania.

"Global Career Starters Programme" este rezultatul colaborarii internationale dintre AIESEC in Romania si AIESEC in Germania, India, Turcia si China si cuprinde 3 subprograme:

"Change in Diversity" presupune Internship-uri in India si Turcia, in companii pe domenii precum: finante, audit, management international, marketing, administrarea afacerilor. Tinerii romani trebuie sa fie vorbitori de limba germana.

"Learning to Understand" a fost conceput special pentru tinerii cu experienta in predare si limbi straine. . In Romania, AIESEC exista de 19 ani in 13 orase, acestea fiind principalele centre universitare din tara: Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Timisoara, Targu Mures. Tinerii acceptati in urma procesului de selectie vor putea pleca in 3 runde, dupa cum urmeaza: in decembrie, ianuarie si aprilie 2010 intr-un internship timp de 6 luni. Peste 400 de studenti la master si proaspeti absolventi sunt asteptati sa se inscrie pentru Programul de Internship-uri la nivel Global, "Global Career Starters Programme" in perioada 1 octombrie - 15 noiembrie Acestia vor preda limba engleza in liceele din China pe o perioada de 6 luni.

Pentru mai multe informatii, studentii pot accesa website-ul www. aiesec. ro.

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel international cu o istorie de 61 de ani de implicare activa in formarea tinerilor din toata lumea, reunind 35000 de membrii din 107 tari si teritorii. Studentii isi vor acoperi costurile de transport, urmand ca si cheltuielile de cazare, trai, bani de buzunar sa fie acoperite din salariu. Acesta este desfasurat de AIESEC Romania in colaborare cu AIESEC in Germania, Turcia, India si China.

Programul asigura o experienta profesionala tinerilor studenti si proaspeti absolventi, pregatindu-i pentru o cariera in domeniul lor de activitate, avand avantajul de a lucra intr-un mediu intenational, cu colegi din alte tari ale lumii. "Experientele internationale pe care le ofera AIESEC membrilor organizatiei au rolul de a-i pregati pe tineri pentru a deveni viitorii lideri ai societatii. Scopul AIESEC este acela de a crea viitorii lideri ai societatii. Cerinta este de minim 3 luni de experienta profesionala in domeniu.

"The German Experience" cuprinde Internship-uri in Germania, pe o perioada de 6 luni,pe domenii precum: finante, audit, marketing, management.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©20-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com