Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Stop ploaia acida educatie

In aceasta perioada echipajul a realizat mai multe proiecte prezentate in competitie cu alte scoli: Zonele Umede, Ziua Apei, Ziua Pamantului, Pasari si Arbori, Biodiversitate, Minunatiile Naturii. 16 iulie 2009, intre orele 11. 00 si 13 In ziua de 4 iunie 2009 echipajul a prezentat acelasi proiect in cadrul Concursului National Proiecte de Mediu, faza municipala, unde a obtinut tot Premiul I.

Concursul National Proiecte de Mediu a dat ocazia echipajului Scolii Nr. 1 "Sfintii Voievozi" sa participe la faza nationala 2008, cand a prezentat Proiectul ORA VERDE-N BUCURESTI pentru care a obtinut Premiul III si medalia de bronz.

Toate eforturile depuse de echipaj in intreaga activitate plus CAMPANIA DE SENSIBILIZARE A OPINIEI PUBLICE care se va desfasura joi, 16 liulie 2009 au scopul de a atrage atentia populatiei asupra pastrarii calitatii mediului si de a convinge cat mai multi tineri sa traiasca sub deviza SA PREVENIM, NU SA TRATAM!
Iuliana Soare
Director Scoala cu Clasele I-VIII Nr. 1 "Sfintii Voievozi", sector 1 , Bucuresti De ziua mediului, 5 iunie 2009, in concursul care a incheiat colaborarea din acest an scolar, echipajul a fost rasplatit cu Diploma de Merit si Premiul I pentru inovare in protectia mediului.

Paralel a participat la Simpozionul International de Geografie din data de 4 aprilie 2009 cu proiectul PLOAIA ACIDA care a fost notat cu 10 si recompensat cu Premiul I. . 1 "Sfintii Voievozi", sector 1, Bucuresti, alcatuit din elevele Grigoras Bianca - Leontina, Fieraru Diana - Maria si Filip Maria sub indrumarea doamnei profesoare Miu Zina, participa la Concursul "Proiecte de Mediu", faza nationala, care va avea loc la Muncel, judetul Iasi, in perioada 18 - 23 iulie 2009.

Competitia va fi precedata de CAMPANIA DE SENSIBILIZARE A OPINIEI PUBLICE cu privire la efectele dezastruoase ale ploii acide generate de fenomenul ingrijorator de poluare , care se va desfasura joi, 16 iulie 2009 , intre orele 11. 00 si 13. 00, in fata Hotelului IBIS de pe Calea Grivitei, din zona Garii de Nord, sector1, Bucuresti.

Echipajul scolii noastre a capatat experienta prin participari la activitati in colaborare cu Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Bucuresti si cu Agentia Nationala pentru Protectia Mediului si Dezvoltare Durabila, cu care a fost incheiat un protocol de colaborare pentru anul scolar 2008-2009.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©20-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com