Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Stancu Gardos Szekely si Geraldo educatie

Si in acest an, facem prezenta pe terenurile de sport ale liceelor din Bucuresti - I. L. Sava (8 decembrie) - pentru singura ora la care nu se chiuleste. Caragiale (11 noiembrie), Gh. Ca orice competitie serioasa, totul va fi atent supravegheat de "dirigintii" Marius Onuc si DJ Greeg de la PRO FM, acestia avand directive clare de a acorda cartonasul rosu la lipsa de miscare, de sport si de fair - play.

Tinerii prezenti vor avea parte de multe surprize si vor avea ocazia perfecta pentru a testa si noile ghete Nike: "Nike5 Bomba Finale", conceputa pentru jocul pe gazon sintetic, si "Nike5 Elastico Finale", o gheata perfect adaptata pentru meciurile disputate in sala Miercuri, 8 decembrie, stelistii Bogdan Stancu, Florin Gardos, Janos Szekely si Geraldo Alves dau startul la ora 14:00 la cea de-a patra "Ora de ProSport", ultima din acest an, care se va desfasura la Colegiul National "Sf. Sava" din Bucuresti.

La doua saptamani dupa ce echipa pustilor de la "Liverpool" a castigat miniturneul din Jean Monnet si la cateva zile dupa ce Steaua a remizat in Ghencea contra englezilor antrenati de Roy Hodgson, acum a venit randul tinerilor din "Sava" sa-i scoata la tabla pe stelisti inainte de examenul din Europa League de la Napoli. Monnet (24 noiembrie) si Sf. . Lazar (17 noiembrie), J.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com