Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  School for Startups Romania educatie

Intr-o lume globalizata, antreprenorii nu pot face abstractie de instrumentele existente, mai ales in momentul in care afacerea lor beneficiaza de o expunere globala datorita acestora. Noi vrem sa ajutam acesti antreprenori sa inteleaga oportunitatea pe care le-o deschide Internetul, modul cum isi vor putea promova eficient produsele si serviciile oferite sau cum vor putea identifica potentialii clienti intr-un mod sigur si masurabil, cu un impact direct in succesul propriului business. ’’

Nascut la initiativa lui Doug Richard, cunoscut ca "antreprenor in serie" si angel investor, School for Startups (S4S) este liderul furnizorilor britanici de training in domeniul afacerilor pentru antreprenori. Incepand cu februarie 2011, programul se desfasoara si in Romania, acesta oferind participantilor instruire specializata pentru ca acestia sa poata elabora un business plan, pentru a pune bazele unei afaceri de succes. Sub indrumarea lui Doug Richard si a lui Marius Ghenea, care s-a alaturat programului, cursantii School for Startups participa la training-uri intensive fata-in-fata, mentorat online, acces la aplicatia LivePlan, instrumente care ii ajuta sa isi contureze planurile de afaceri, acces la o serie de resurse online si clipuri video demonstrative, realizate special pentru a-i invata pe participanti cum sa isi creasca afacerea in mod rapid.

Mai multe detalii despre inscriere, sesiuni, profesori si mentori se pot gasi pe site-ul oficial al programului www. schoolforstartups. ro.

Despre Fundatia Post-Privatizare

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Bucuresti, 27 septembrie 2011 Programul de pregatire antreprenoriala School for Startups, dezvoltat in Romania de Fundatia Post-Privatizare, incheie astazi un parteneriat cu Google Romania in urma caruia participantii vor primi consultanta pentru utilizarea optima a diverselor servicii si solutii de business ale companiei, precum Google Adwords. School for Startups este un program de succes, care pregateste antreprenori ce vor deschide si vor conduce noi afaceri. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc - cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri - prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

Informatii suplimentare se pot obtine la :
Fundatia Post-Privatizare
Tel: 031. 1000. 719
Fax: 031. 1000. 720
Website: www. schooldorstartups. ro Incepand cu octombrie 2011, in cadrul cursurilor dedicate intalnirilor cu instructori din diverse domenii, cursantii S4S Romania vor avea posibilitatea de a invata de la specialistii Google, cat si de a beneficia de cupoanele Adwords oferite de acestia.

Incepand cu anul 2012, School for Startups Romania isi propune sa devina cea mai mare comunitate de antreprenori din Europa de Sud-Est, motiv pentru care Timisoara a fost aleasa drept noua locatie pentru desfasurarea cursurilor, alaturi de Bucuresti si Cluj, extinzand astfel numarul participantilor, in total pentru cele trei orase, la 700 Este un pas important care va ajuta participantii la programul nostru sa inteleaga si sa isi conduca mai bine afacerile. "

Dan Bulucea, Country Manager, Google, Romania: "Ne bucuram mult de stabilirea acestui parteneriat. De aceea, ne bucuram de faptul ca echipa Google sustine programul School for Startups Romania, atat prin prisma acoperirii sale mondiale, cat si a serviciilor pe care acesta le pune la dispozitia oamenilor de afaceri. De-a lungul unui an de zile cursantii beneficiaza de mai multe sesiuni de pregatire sustinute de catre specialisti din domeniu. .

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com