Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Schoenherr Curs de Lawyering educatie

Firma europeana de avocatura Schoenherr organizeaza in perioada 7-9 noiembrie un curs de Lawyering la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti.

Cursul va fi sustinut de Narcisa Oprea, partener al Schoenherr si Asociatii, care, de-a lungul a trei sesiuni, va aborda teme precum analiza diferentelor fundamentale dintre avocati si clientii lor, tehnici de prezentare, studiu de caz.

Cursul este gratuit. Proiectul "Lawyering", initiat acum mai bine de 50 de ani si apoi dezvoltat de Fritz Schönherr, fondatorul casei de avocatura ce ii poarta numele, este permanent adaptat si imbunatatit de cei 300 de avocati din 12 jurisdictii europene (mai multe detalii la www. schoenherr. eu/lawyering).

Narcisa Oprea, partener, este coordonatoarea echipei de piata de capital a biroului din Bucuresti al Schoenherr. Cei peste 50 de avocati ai Schoenherr acorda asistenta juridica clientilor romani si internationali in principalele domenii ale dreptului afacerilor, axandu-se pe: litigii & arbitraj, drept corporatist / achizitii & fuziuni, finante - banci si piata de capital, tranzactii imobiliare, dreptul concurentei, dreptul muncii, proprietate intelectuala, media, tehnologie si comunicatii, bio stiinte. Pentru inregistrare, studentii sunt invitati sa trimita un mesaj la lawfaculty@schoenherr. eu.

Lawyering @ Schoenherr

Lawyering este un concept ale carui principale elemente sunt: intelegerea nevoilor si dorintelor clientilor; asigurarea unor standarde de calitate foarte inalte; dezvoltarea profesionala continua. In cei peste 12 ani de experienta in domeniu, Narcisa a coordonat cu succes proiecte de anvergura cum ar fi listarea Fondului Proprietatea, listarea Transelectrica, infiintarea STK Financial, emisiunea de euroobligatiuni Yioula Glasswork, listarea Alumil, configurarea drepturilor de alocare in cadrul ofertei publice initiale a Transgaz (profilul mai detaliat la www. schoenherr. eu/lawyers)

Schoenherr si-a inceput operatiunile in Bucuresti in 1996, iar astazi este una din cele mai experiméntate firme internationale de avocatura de pe piata romaneasca.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com