Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  S-au desemnat finalistii Shakespeare educatie

Urmatoarea etapa si ultima consta intr-un scurt interviu in limba engleza, desfasurat in week-endul 28-29 mai la sediul Shakespeare School din Bucuresti.

"Competitia a fost stransa, iar cei 40 de finalisti ai concursului au fost selectati din peste 5,000 de participanti din toata tara! Eseurile au fost citite si analizate de mai multi profesori, pe parcursul mai multor runde de evaluare, asadar cei care au ajuns la ultima etapa sunt elevi cu adevarat talentati, care s-au remarcat in primii 1% din numarul total de participanti!" a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Dupa interviurile finale din acest week-end, se vor decide marii castigatori care pleaca gratuit la o tabara de vara de doua saptamani in Marea Britanie. Peste 5100 de eseuri in limba engleza trimise de elevi din intreaga tara au fost evaluate de centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School la concursul national de creatie organizat de acesta. De asemenea, sunt invitati si reprezentantii mass-media, care pot lua interviuri castigatorilor. "

Concursul national de creatie in limba engleza "2011 Shakespeare Shakespeare School Essay Competiton" a fost lansat in februarie 2011 si editia din acest an este organizata sub egida Anului European al Voluntariatului. Michael’s College sau Harrow House College, in valoare de peste 1400 lire fiecare.

Elevii romani au profitat in numar foarte mare de oportunitatea de a se exprima in limba lui Shakespeare la concursul organizat pe plan national atat datorita premiilor, cat si datorita temelor de concurs incitante, adecvate fiecarei categorii de varsta in parte. Ceremonia de premiere va avea loc Vineri, 11 iunie, la orele 11,00, la sediul Shakespeare School din Str. Dimitrie Racovita, nr. 11, sector 2 cand se vor anunta cele mai bune lucrari, la cele doua categorii de varsta ale concursului. "Festivitatea de premiere se va tine la sediul nostru din zona Izvorul Rece unde sunt invitati sa fie prezenti toti cei 40 de finalisti alaturi de parintii acestora si profesorii de limba engleza care i-au indrumat. Michael’s College, Puma Romania, Cohn and Jansen JWT, Simaco Advertising

Parteneri principali: British Council, Fischer International, Carturesti

Parteneri media: TVR, Kiss FM, 24 FUN, MEDIAFAX, Teen Press, Fundatia Dinu Patriciu, Asociatia Young Initiative, studentie. ro, calificativ. ro, clopotel. ro, Romania Pozitiva, Presa in blugi, Amdoar18ani. ro Elevii de gimnaziu au avut de realizat o descriere a unei lumi perfecte pornind de la patru imagini sugestive, iar liceenii au avut de scris despre rolul si importanta voluntariatului.

Lista finalistilor, precum si programarile pentru interviu sunt publicate deja pe blogul Shakespeare School: http://blog. shakespeare-school. ro. Pentru selectia finala, constand intr-un interviu in engleza au fost alesi numai 20 de finalisti la fiecare categorie de varsta in parte: 11-14 ani, respectiv 15-19 ani. Potrivit directorului Shakespeare School, Adriana Alionte: "Concurentii isi descopera talentul pentru scris, pasiunea pentru limba engleza, pot cunoaste apreciere pe plan national si se pot diferentia fata de ceilalti elevi de varsta lor!".

Sub egida: Anul European al Voluntariatului 2011

Sponsori: Mirunette International Education, Studio Cambridge, Harrow House College, St. Eseul de intrare in concurs, alaturi de prestatia de la interviu in fata comisiei de profesori le pot aduce finalistilor o tabara internationala de 2 saptamani in Marea Britanie: la Cambridge, Oxford, St.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©21-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com