Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Promotie spectaculoasa pentru educatie

Combinatia dintre ilustratiile extrem de sugestive si detaliate si claritatea limbajului, ajuta la insusirea si dezvoltarea corecta a proprietatii fiecarui cuvant. La achizitionarea volumului "Marele dictionar vizual in 5 limbi", cumparatorii vor primi gratuit 6 enciclopedii din colectia Descopera Lumea.

Bestseller international, volumul "Marele dictionar vizual in 5 limbi" este considerat drept cel mai mare dictionar vizual din lume si a fost vandut in peste 6 milioane de exemplare in intreaga lume, fiind editat si tradus in 26 de limbi.

Acesta cuprinde 32 000 de cuvinte in fiecare din limbile romana, engleza, franceza, spaniola si germana, 6 000 de ilustratii si peste 800 de subiecte. Orice termen, oricat de abstract sau de complex, este clarificat si intregit ca sens de imaginea care il reprezinta.

Poate fi folosit pentru cautarea unui cuvant necunoscut, pentru verificarea sensurilor unei notiuni, pentru a identifica cele mai potrivite concepte in cadrul unei campanii publicitare sau ca suport educational in invatarea unei limbi straine.

La achizitionarea acestui fabulos dictionar, Editura Litera International ofera gratuit 6 enciclopedii de referinta pentru copii. Astazi, la mai bine de 19 ani de la fondare, LITERA constituie pentru multi cititori un reper si o certitudine - un reper al calitatii si o certitudine a valorii. Detaliate, cu ilustratii bogate, fotografii relevante si descrieri surprinzator de vii, antreneaza si incurajeaza cititorii sa descopere o parte a istoriilor fascinante despre Tehnica, Sporturi si jocuri, Marile inventii ale tuturor timpurilor, Zbor, Exploratori si Constructiile monumentale realizate de-a lungul istoriei.

Grupul Editorial LITERA a demonstrat, inca de la infiintare, coerenta editoriala si respect fata de cititori. Este structurat in 17 capitole tematice precum Astronomie, Pamant, Regnul vegetal si animal, Corpul uman, Alimente si bucatarie, Casa, Bricolaj, Imbracaminte, Accesorii si articole pentru uz personal, Arta si arhitectura, Comunicatii si birotica, Transport si vehicule, Energie, Stiinta, Societate sau Sporturi si jocuri.

Dictionarul este conceput astfel incat cuvantul cel mai potrivit sa fie gasit rapid, indiferent ce tip de notiune este cautata si indiferent de context - fie ca e vorba despre mediul profesional sau scolar, fie ca e vorba despre mediul personal - in familie sau in conversatiile din timpul liber. Bucuresti, 24 martie - Editura Litera International deruleaza o promotie spectaculoasa in perioada 24 martie - 1 mai a. c.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©23-Oct-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com