Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  ProSport si Nike fac prezenta educatie

Caragiale din Bucuresti unde vor da lovitura de incepere la primul eveniment al "Orei de ProSport" din acest an. Lazar (17 noiembrie), J. Cei doi vor fi scosi la catedra pentru ascultare de catre matinalii ProFM, Claudiu Sara si Bogdan Nicolai, si vor arata tinerilor prezenti de ce au marcat peste 200 de goluri in Liga 1. Monnet (24 noiembrie) si Sf. Si in acest an, timp de 4 saptamani, facem prezenta pe terenurile de sport ale liceelor din Bucuresti - I. L. Liceenii din Bucuresti au, incepand de joi, 11 noiembrie, o noua materie in programa scolara: "Ora de ProSport".

ProSport, cu sprijinul Nike si sustinut de ProFM, continua proiectul inceput in urma cu un an si face uitate televizorul, jocurile pe calculator sau telefoanele mobile. In calitatea sa de sustinator al sportului in randul elevilor si tinerilor si avand ca obiectiv sensibilizarea si responsabilizarea factorilor de decizie precum si sustinerea celor direct afectati de aceasta decizie, elevii si profesorii, ProSport a reusit in cel mai scurt timp sa faca din "Ora de ProSport" materia preferata a tuturor elevilor.

Timp de 4 saptamani, ProSport a invitat personalitati de prim rang din lumea sportului sa tina ore (de sport si despre sport) elevilor de la liceele din Bucuresti si a convocat liceenii pe terenurile de sport ale liceelor din Bucuresti pentru cate o repriza de miscare, distractie si sanatate.

Printre personalitatile invitate s-au numarat: Ionut Lupescu, Ionela Tarlea, Elisabeta Lipa, Florin Bratu, Gabriela Szabo, Iulian Miu, handbalistul Viorel Mazilu si multi altii.

Pentru poze si reactii de la "Ora de ProSport" din 2009, accesati www. oradeprosport. ro. Caragiale (11 noiembrie), Gh. Concursurile, premiile surpriza, muzica si atmosfera creeata de galeriile de liceeni sunt doar cateva dintre incredientele unei "Ore de ProSport" ca la carte.

Cu aceasta ocazie, vor fi prezentate si noile ghete Nike: "Nike5 Bomba Finale", conceputa pentru jocul pe gazon sintetic, si "Nike5 Elastico Finale", o gheta perfect adaptata pentru meciurile disputate in sala.

Pentru mai multe informatii, accesati www. oradeprosport. ro.

Despre "Ora de ProSport"

In 2009, ca reactie la decizia Ministerului Educatiei de a reduce numarul orelor saptamanale de educatie fizica si sport, ProSport a lansat "Ora de ProSport". Sava (30 noiembrie) - pentru singura ora la care nu se chiuleste.

Joi, 11 noiembrie, Ionel Danciulescu si Marius Niculae vin de la ora 14:30 la Colegiul National I. L.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com