Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Principele Radu la Litera educatie

In ultimii ani, cariera sa ca Reprezentant Special al Guvernului Romaniei a facut din Principele Radu un exponent al democratiei romane pe scena politica internationala.

Volumul cuprinde 160 de pagini si ilustratii color si va fi disponibil in toate librariile din tara incepand cu data de 25 iulie.

Grupul Editorial LITERA a demonstrat, inca de la infiintare, coerenta editoriala si respect fata de cititori. Sambata, 25 iulie, ora 12. 00, in incinta magazinului Diverta Magheru si duminica, 26 iulie, aceeasi ora, in incinta magazinului Diverta din Mall Vitan, Editura Litera International lanseaza volumul biografic Principele Radu.

Primele 2 evenimente de lansare a volumului Principelui Radu al Romaniei fac parte dintr-un sir de lansari ce vor incepe in librariile bucurestene si vor continua in toata tara.

Alteta Sa Regala, Principesa Margareta, unul dintre autorii volumului, Corina Murafa si Irina Ilie, Redactor - Coordonator Editura Litera International vor participa la evenimentele de lansare, care se vor bucura astfel de o prezentare cu totul speciala.

Cine este omul din spatele printului? De unde a pornit si cum a devenit el cel de astazi? Ce inseamna Principele pentru Romania? Cine este Radu pentru omul de rand? Acestea sunt doar cateva intrebari care isi au raspunsul in paginile cartii.

Principele Radu urmareste traiectoria vietii acestuia: copilaria lui Radu Duda, traumele si bucuriile unei adolescente traite in comunism, apoi viata de actor si radicala cotitura existentiala - intrarea in familia Regala a Romaniei. Astazi, la mai bine de 20 ani de la fondare, LITERA constituie pentru multi cititori un reper si o certitudine - un reper al calitatii si o certitudine a valorii.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©23-Oct-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com