Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Peste 5000 de participanti educatie

Selectia finala se va realiza prin interviurile din 28-29 mai, desfasurate la Shakespeare School in Bucuresti.

"Valul de entuziasm de la toti participantii ne insufla energia de care vom avea nevoie in urmatoarea perioada pentru a evalua eseurile primite. Elevii de gimnaziu au avut de realizat o descriere a unei lumi perfecte pornind de la 4 imagini sugestive, iar cei mari au avut de scris despre rolul si importanta voluntariatului, concursul desfasurandu-se sub egida Anului European al Voluntariatului.

"Suntem coplesiti de amploarea si popularitatea pe care a capatat-o acest concurs si chiar mai mult, ne-a bucurat sa aflam ca vestea competitiei a depasit chiar si granitele tarii! Avem cativa participanti romani in prezent rezidenti in Trieste (Italia), Atena (Grecia), Chisinau sau chiar in Zug (Elvetia)" a spus Irina Alionte, Marketing Manager al Shakespeare School.

Potrivit acesteia, fata de editia din 2010, cand au fost trimise 3100 de eseuri din 230 de localitati, anul acesta s-a inregistrat o crestere de peste 60% a numarului de participanti.

Selectia eseurilor se va realiza in mai multe runde de catre o comisia de jurizare alcatuita din 14 profesori de limba engleza. De asemenea, Shakespeare School multumeste partenerilor media: TVR, Kiss FM, Fundatia Dinu Patriciu, Teen Press, Asociatia Young Initiative, Mediafax, Presa in Blugi, Romania Pozitiva, 24fun, calificativ. ro, clopotel. ro, studentie. ro, blogul amdoar18ani. ro, Agentiadecarte. ro pentru popularizarea concursului. In urma participarii, elevii au putut intra in cursa pentru o tabara de vara gratuita in Marea Britanie la Cambridge, Oxford, St. Nu in ultimul rand, multumeste agentiei Cohn and Jansen, tipografiei Simaco Advertising si companiei Puma Romania pentru sustinerea acordata.

Toate detaliile se regasesc pe pagina oficiala a competitiei: www. shakespeare-school. ro/concurs. Competitia a fost organizata pentru 2 grupe de varsta: 11-14 ani, respectiv 15-19 ani. Cea de-a treia editie a concursului national de creatie in limba engleza "Shakespeare School Essay Competition" a luat sfarsit. Michael’s College sau Harrow House College in valoare de aproximativ 1400 lire fiecare.

Biletul de intrare in cursa a fost reprezentat de un eseu in limba engleza, iar temele propuse au fost adecvate fiecarei categorii in parte. Cei 20 de finalisti pentru fiecare dintre cele doua categorii de varsta in parte (11-14, respectiv 15-19 ani) se vor anunta pana la data de 20 mai pe blog-ul Shakespeare School. Multumim tuturor participantilor pentru ca au dovedit ca sunt fani adevarati ai limbii engleze si au avut curajul sa-si impartaseasca ideile creative cu noi, dar multumiri speciale dorim sa le acordam si profesorilor care i-au indrumat! In acest sens, toti participantii vor primi diplome de participare, iar profesorii de limba engleza care au trimis minim 10 participanti la concursul de eseuri vor primi un certificat de merit" a declarat Irina Alionte.

Organizatorul concursului "Shakespeare School Essay Competition", multumeste sponsorilor Mirunettte International Education, Fischer International si Carturesti, dar si British Council pentru sprijin. Succesul acesteia se reflecta in numarul foarte mare de participanti, inregistrandu-se 5100 de eseuri in limba engleza de la elevi din peste 350 de localitati.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com