Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Pe biciclete fiti gata start educatie

Acestia si-au antrenat imaginatia si talentul in cadrul celor 4 sectiuni de creatie: pictura, fotografie, grafica computerizata si jurnalism, iar primii 10 clasati din fiecare sectiune si grupa de varsta vor fi evidentiati si premiati alaturi de indrumatori (parinti sau profesori). Parteneri: Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Universitatea Ecologica din Bucuresti, Casa Corpului Didactic Prahova, Consiliul Judetean al elevilor Prahova, Comitetul Olimpic si Sportiv, unitati scolare din tara. In cadrul evenimentului vor fi prezenti reprezentantii mai multor institutii si organizatii, precum Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, care le vor vorbi participantilor despre beneficiile mersului pe bicicleta din punct de vedere al sanatatii. Incepand cu ora 10:00, se vor desfasura activitati sub deviza: "De la Eco Fun la Eco Forum". Pana pe 28 mai, puteti vizualiza lucrarile pe site-ul www. cutezatorii. ro si in detaliu, programul actiunii.

Organizatori: Editura LVS Crepuscul din Ploiesti — Revista Cutezatorii si Inspectoratul Scolar Judetean Prahova. Actiunea va debuta printr-o expozitie de produse din materiale reciclabile realizate de copii si printr-un proiect al elevilor de la Colegiul National Bilingv "George Cosbuc" din Bucuresti, care vor incerca sa construiasca o bicicleta din materiale reciclabile. L Caragiale" care indica pasii in reconditionarea sau achizitionarea unei biciclete, un moment artistic - Eco Pantomima, "Trees", realizata de elevii C. N. B. "George Cosbuc" din Bucuresti, iar la final va avea loc festivitatea pe premiere a castigatorilor Concursului National Eco Fun 2011.

Din ce in ce mai multi tineri din Romania constientizeaza importanta bicicletei in cultura moderna, o dovada fiind numarul mare de participanti la Concursul National Eco Fun de anul acesta - peste 750 de copii si adolescenti din peste 100 de scoli si licee din 22 de judete ale tarii. Sambata, 28 mai 2011, Universitatea Ecologica din Bucuresti isi va deschide portile, ce-i drept nu pentru actualii studenti, ci pentru viitoarele generatii, tineri ce inteleg utilitatea bicicletei in miscarea ecologista. Parteneri media: Radio Romania Actualitati, Kiss FM, Radio Impact FM — Suceava, Valea Prahovei TV.

Sponsori: bauMax Ploiesti, Pan Group Craiova, Infracons SRL — Biciclete Electra, Colgate Palmolive Romania. Lucrarile castigatorilor care sunt o pledoarie in favoarea mersului pe bicicleta vor fi si in acest an expuse la Universitatea Ecologica din Bucuresti si vor fi reunite intr-un catalog al evenimentului. Sunt invitati cei care vor sa arate ca nu sunt indiferenti la problemele mediului inconjurator.

Intalnirea Eco Forum reprezinta de fapt un eveniment complex, cuprinzand o serie de activitati diverse desfasurate sub sloganul "O plimbare cu bicicleta, mai multe «emisii» de aer curat!", ca parte a Concursului National Eco Fun, ce s-a axat anul acesta pe campania "Cu bicicleta in ajutorul mediului". Asociatii: Bate Saua Sa Priceapa Iapa, Greenitiative, Fundatia "Sf. Dimitrie" Bucuresti. De asemenea, in spiritul traditiei, si anul acesta se va desfasura actiunea "Student pentru o zi, ecologist pe viata", in cadrul careia participantii au ocazia sa stea de vorba cu studentii si cadrele didactice ale univesitatii si sa viziteze laboratoarele si salile de curs.

Programul va include si prezentari ale unor elevi din Ploiesti de la C. N. "I.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com