Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Partizan canta imnul campaniei educatie

Astazi s-a lansat oficial imnul campaniei "Let`s Do It, Romania!", proiectul ambitios care si-a propus sa scoata romanii in strada, pe data de 25 septembrie, la curatenie generala. Melodia este o adevarata surpriza pentru toti romanii, pentru ca nu este deloc una necunoscuta. Este o melodie plina de viata, care prinde foarte bine la public " spune Artanu, liderul trupei Partizan. Imnul este o reinterpretare a celebrei "Fata mea", care a devenit "Tara mea", in noua formula cu versuri adaptate la ideea proiectului.

Mesajul imnului este unul optimist si incurajeaza oamenii sa se inscrie la curatenie, pentru "a face tara model". "Ne-am gandit cum sa ajutam echipa "Let`s Do It, Romania!" si ne-am dat seama ca cel mai bine s-ar potrivi "Fata mea". Ajuta-ne sa punem la cale cea mai mare actiune de voluntariat din Romania! Putem stabili un nou record - Romania este cea mai mare tara din Europa care organizeaza acest proiect!

Pe 25 septembrie nu conteaza cine esti si ce faci, pentru ca toti romanii se unesc pentru o cauza comuna: curatarea Romaniei de gunoaie.

Cum te poti implica in "Let`s Do It, Romania!"?

Inscrie-te pentru Ziua de Curatenie Nationala!

Inscrie-te in echipa de organizare locala din judetul tau!

Sustine Let’s Do It, Romania in social media!

Fa o donatie!

Alatura-te cauzei de pe Facebook!

Cum afli noutati?

Intra pe www. letsdoitromania. ro si citeste despre evolutia proiectului!

Alatura-te cauzei de pe Facebook!

Urmareste-ne pe Twitter!
Acum, toti sustinatorii proiectului "Let`s Do It, Romania!" au si o melodie dedicata, in ton cu spiritul proiectului, care a fost inca de la inceput unul energic, pozitiv, care indeamna oamenii la actiune.

"Let`s Do It, Romania" este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie. Scopul imnului este de a aduce proiectul pe buzele tuturor iubitorilor de muzica, care se pot identifica usor, in acest fel, cu cauza promovata. Imnul poate fi ascultat online aici (http://www. youtube. com/user/LetsDoItRO#p/u/12/cxtj3J-zoic) si poate fi preluat de orice post de radio care doreste sa se implice in promovarea proiectului.

Trupa care interpreteaza imnul este binecunoscuta trupa Partizan.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©23-Oct-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com