Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  PTC lanseaza impreuna cu FIRST educatie

In cadrul competitiei se ofera de asemenea acces la Mathcad®, software de calcul, si la platforma colaborativa Windchill® pentru managementul datelor si proceselor. Pipera-Tunari 196, Voluntari, Judetul Ilfov.

Competitia din acest an, CEESA FIRST® TECH CHALLENGE va reuni 4 licee internationale: Scoala Americana din Bucuresti, Scoala Anglo-Americana din Sofia, Scoala Americana din Zagreb si Scoala Americana din Varsovia. PTC (Nasdaq: PMTC), The Product Development Company®, lanseaza pentru prima oara in Romania programul pilot FIRST® Tech Challenge (FTC®), un concurs de robotica ce se adreseaza elevilor de liceu. Pentru anul 2012, PTC, in colaborare cu FIRST, isi propune extinderea competitiei si in cadrul liceelor din Romania.

Competitia, ce are ca slogan GET OVER IT!™ presupune proiectarea, programarea si construirea unor roboti de catre echipe de pana la 10 elevi. Robotii vor functiona independent 40 secunde iar apoi vor fi actionati prin telecomanda 2 minute pentru fiecare meci.

PTC sustine acest eveniment atat financiar cat si prin acordarea de software gratuit pentru proiectare 2D/3D (Creo™ Elements/Pro™ - Schools Edition) si efectuarea de sesiuni de training la liceele participante. Se ofera de asemenea acces gratuit la platforma de trainig online, Precision LMS, care cuprinde numeroase cursuri de formare si aprofundare a utilizarii solutiilor oferite de catre PTC.

Despre Programul Academic PTC (www. ptc. com)

Programul Academic PTC este o initiativa globala ce are ca scop crearea unei legaturi stranse intre programul educativ oferit de catre institutiile de invatamant si nevoile reale ale industriei, respectiv ale angajatorilor. FIRST® este un program inovator ce cuprinde numeroase competitii de robotica in cadrul carora elevii au posibilitatea de a pune in practica numeroase concepte stiintifice, tehnice si tehnologice cat si experimentarea de probleme reale de inginerie. Competitia va fi organizata in data de 02 Aprilie 2011, incepand cu orele 10:00 AM, in atriumul din incinta Scolii Americane din Bucuresti, Sos. Echipele vor concura in aliante pentru a inscrie cat mai multe puncte. Elevii isi pot dezvolta creativitatea, competentele tehnice, de colaborare si de coordonare a proiectelor in cadrul programelor sustinute de PTC : FIRST, STARBASE, Scalextric4Schools si RWDC.

Despre FIRST

FIRST® a fost fondat de catre Dean Kamen in 1989 si are pana in acest moment peste 250. 000 de participanti la nivel global. Astfel, PTC motiveaza tinerii sa devina interesati de conceptele legate de Stiinta, Tehnologie, Proiectare, Inginerie si Matematica. Vor avea loc initial 6 meciuri de test, urmate de 6 meciuri de calificare si finala. PTC ofera liceelor in mod gratuit sau la un pret redus un program educational modern, complet si adaptat standardelor nationale si internationale. Mai multe informatii sunt disponibile pe www. usfirst. org. Acest program cuprinde o suita de solutii software, resurse de formare, curriculum, suport tehnic si consiliere.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Jun-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com