Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  O noua editie a concursului educatie

Procentul de promovabilitate la examenele Cambridge a cursantilor Shakespeare School a fost in ultimii ani de aproximativ 97%. Sponsorii competitiei vor oferi multe alte surprize: carti in limba engleza, dictionare, cursuri gratuite de limba engleza, taxe de inscriere la examene internationale de limba engleza si articole sportive la alti 40 de participanti.

Participarea la concurs este gratuita si deschisa tuturor tinerilor din Romania pasionati de limba engleza si cu real talent la scris, care se incadreaza intr-una dintre cele doua categorii de varsta ale competitiei: 11-14 ani, respectiv 15-19 ani. Temele propuse sunt un indemn la implicare si responsabilizare: liceenii vor avea de scris despre rolul voluntariatului si felul in care acesta poate schimba societatea, iar elevii de gimnaziu vor avea de realizat un eseu in care, pornind de la 4 imagini sugestive, sa-si imagineze o lume ideala.

"Am demarat in 2009 ceea ce a devenit deja o traditie- Shakespeare School Essay Competition, primul concurs national de creatie in limba engleza. Michael’s College, Puma Romania, Cohn and Jansen JWT, Simaco Advertising
Parteneri principali: British Council, Fischer International, Carturesti

Parteneri media: TVR, Kiss FM, 24 FUN, MEDIAFAX, Teen Press, Fundatia Dinu Patriciu, Asociatia Young Initiative, studentie. ro, calificativ. ro, clopotel. ro, Romania Pozitiva, Presa in blugi, Amdoar18ani. ro

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School, fondat in anul 2002, a avut o evolutie remarcabila, reusind sa se diferentieze de celelalte centre deja existente printr-o altfel de abordare a predarii limbii engleze, in care jocul este cheia invatarii eficiente.

Organizeaza cursuri de engleza generala pentru copii si tineri intre 5-25 ani, cursuri pregatitoare pentru sustinerea examenelor Cambridge si IELTS, cursuri pentru admiterea la clase/licee bilingve, cluburi de conversatie cu profesori nativi, cursuri de consiliere pentru admiterea la universitati britanice, precum si scoli de vara de perfectionare a limbii engleze in strainatate in Anglia sau SUA.

Din septembrie 2006, Shakespere School a fost autorizat de CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) ca furnizor de formare profesionala pentru a organiza cursuri de limba engleza pentru ADULTI (peste 16 ani).
Din ianuarie 2009, centrul este membru plini al QUEST (Asociatia pentru Servicii Lingvistice de Calitate). Scolile membre QUEST garanteaza cursantilor calitatea serviciilor lingvistice oferite.

Datorita numarului mare de candidati pregatiti pentru a sustine examenele Cambridge si a rezultatelor excelente obtinute de acestia, Shakespeare School a fost recunoscut de Universitatea Cambridge ca centru de pregatire pentru examene Cambridge. Michael’s College, in valoare de peste 1400 lire fiecare. Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School lanseaza cea de a treia editie a concursului national de creatie in limba engleza, desfasurat sub egida Anului European al Voluntariatului.

Premiile oferite marilor castigatori constau in tabere internationale de limba engleza de 2 saptamani in Marea Britanie: la Cambridge University, Oxford Brookes University, Harrow House International College si St. Inca de la inceput, ne-am propus sa iesim din sabloane, din testele grila pentru a-i incuraja pe copii si tineri sa gandeasca, sa inoveze, sa creeze. . . in limba lui Shakespeare!", declara directorul Shakespeare School, Adriana Alionte.

Editia de anul trecut a avut o amploare nationala, concursul inregistrand peste 3000 de eseuri de la tineri din 350 de localitati, iar anul acesta organizatorii se asteapta la o participare si mai numeroasa.

Toate detaliile se regasesc incepand cu 7 februarie pe pagina oficiala a competitiei: www. shakespeare-school. ro/concurs.

Sub egida: Anul European al Voluntariatului 2011
Sponsori: Mirunette International Education, Studio Cambridge, Harrow House College, St.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©23-Aug-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com