Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Noi procese colective Protagonistii- educatie

Casa de avocatura Coltuc este una dintre asociatiile de avocati care le vine in ajutor.

Studentii care au fost inmatriculati in anul I, in perioada 2005-2008, la programele ID si FR neacreditate de la Universitatea ’’Spiru Haret’’ (USH), au obtinut o diploma cu care nu au ce face. Urmand exemplul clientilor nemultumiti ai bancilor, au decis sa se organizeze in grupuri pentru a demara procese colective. In conditiile in care absolventa USH Carmen Lenuta a castigat procesul cu Ministerul Educatiei, iar discutiile dintre USH si minister se prelungesc, tot mai multi absolventi isi exprima dorinta de a rezolva aceasta problema in instanta.

"Numarul absolventilor care doresc sa depuna plangere impotriva Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru a li se recunoaste diploma si pentru a obtine despagubiri in urma preajudiciului creat a crescut. Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii. Am decis sa le venim in ajutor pentru a se organiza mai usor. ", declara avocat Coltuc Marius, fondator al Casei de avocatura Coltuc si membru al Baroului Bucuresti.

Pe blogul casei de avocatura Coltuc (www. coltuc. ro/blog) poate fi gasita o rubrica dedicata acestui subiect-"Pacalitii USH", precum si posibilitatea absolventilor care au probleme cu diplomele de a se alatura demersului prin aderarea la grupul format (pacalitiiush@yahoogroups. com), direct de pe adresa blogului.

Fondata in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Casa de Avocatura Coltuc a incercat si reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Absolventii facultatilor neacreditate din cadrul Universitatii Spiru Haret (USH), promotiile 2006-2009, au inceput sa se organizeze in grupuri pentru a-si recastiga dreptul in instanta.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©20-Jun-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com