Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Noi guvernanti noi minciuni educatie

Este un domeniu pe care nu il stapanesc […]Nu sta in pixul ministrului acest lucru. " a declarat acesta.

Ministrul interimar al Educatiei a adaugat ca trebuie luata urgent o decizie in acest caz si ca situatia privind diplomele nerecunoscute va fi clarificata pana la sfarsitul lunii mai.

A sosit momentul, sfarsitul lunii mai, iar situatia este neschimbata, aceiasi de 3 ani de zile. Aceasta afirmatie nu face decat sa confirme ca diplomele in cauza se pot elibera doar pe cale judiciara, lucru dovedit de hotararile castigate irevocabil la Inalta Curte de Casatie si Jusitie.

Diplomele a 50 de mii de studenti au fost blocate in vara anului 2009 de catre ministrul Educatiei de la vremea respectiva. . "Va pot asigura ca voi aborda si aceasta problema cu cei trei (fosti ministri, n. r. ). Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii. Actualul ministrul al Educatiei, Liviu Pop, a declarat in emisiunea difuzata pe postul de televiziune ProTV "Dupa 20 de ani", ca se va lua o decizie si in cazul diplomelor nerecunoscute ale absolventilor USH. In aceasta situatie, chemarea in judecata a Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului ramane singura solutie pentru cei aflati in aceasta situatie.

Despre Casa de avocatura Coltuc

Fondata in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Casa de Avocatura Coltuc a reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Insasi Pop a recunoscut ca Ministerul pierde procesele, "Daca avem 300. 000 de absolventi, primii 100 au inceput sa castige, […] pierd procese pe banda rulanta". Scandalul care a urmat si miile de procese, continua si in ziua de astazi intrucat situatia a ramas nerezolvata. Singura solutie care s-a dovedit a fi de succes pentru problema eliberarii diplomelor USH, este instanta. Promis pentru luna septembrie 2011 si amanat pentru ianurie 2012, un ordin de ministru ar putea legaliza problema, insa acesta este intarzie sa apara. Lasand sa se inteleaga ca aceasta problema se va rezolva, fara sa ofere concret o solutie, ministrul a oferit asigurari nefondate absolventilor de facultati ramase neacreditate, amagind pentru a patra oara publicul aflat intr-o situatie fara precedent, ce a demostrat haosul si nepriceperea guvernantilor in a rezolva o situatie de neconceput in alte tari europene

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©21-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com