Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Muzica la Palatele Brancovenesti educatie

Concertul va incepe la ora 17 si se va constitui intr-o noua manifestare din cadrul stagiunii "Muzica la Palatele Brancovenesti".

Este pentru prima data cand la Palatul Mogosoaia - loc incarcat de istorie, de frumusete, se organizeaza o stagiune muzical - camerala. Pentru ca in anul 2009 se implinesc 250 de ani de la moartea lui Georg Friedrich Handel si 200 de ani de la moartea lui Joseph Haydn, Palatul Brancovenesc de la Mogosoaia se alatura numarului mare de institutii culturale importante din intreaga lume care cinstesc memoria acestor compozitori care au marcat istoria muzicii.

Pe parcursul anului 2009, pana pe 18 octombrie, vor mai avea loc 6 recitaluri la care vor participa nume importante ale artei interpretative din Romania: violonistul Gabriel Danila, violoncelistul Alexandru Morosanu, pianista Tatiana Morosanu, clarinetistul Andrei Theodoru, oboistul Adrian Petrescu, fagotistii Godri Orban si Vasile Macovei, pianista Ilinca Dumitrescu, soprana Sorina Munteanu, s. a.

Toate concertele sunt prezentate de Sebastian Craciun - redactor la Radio Romania, castigator al Premiului Clubului Romana de Presa in anul 2008.

Asadar, iubitorii artei sunetelor sunt asteptati duminica 21 iunie la ora 17 la Palatul Mogosoaia, la o noua intalnire cu flautistul Ion Bogdan Stefanescu, pianistul Horia Maxim si muzica lui Georg Friedrich Handel.

Intrarea libera.

Parteneri media ai Stagiunii "Muzica la Palatul Brancovenesc" sunt: Radio Romania Muzical, Radio Romania Cultural, N24, Sapte seri, Port. ro, Mediafax, TVRM Educational, TVR Cultural.

Partener: Radio Romania - Directia Formatii Muzicale.

Pentru participarea la concert se asigura transport de la Piata Chibrit (Statia de Metrou 1 Mai), cu plecare la ora 16. 00. Dupa succesul recitalului din 10 mai, la care Palatul Mogosoaia a fost neincapator, flautistul Ion Bogdan Stefanescu si pianistul Horia Maxim, revin duminica 21 iunie pentru a incheia integrala sonatelor pentru flaut si pian de Georg Friedrich Handel.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com