Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Muzica la Palatele Brancovenesti- educatie

La 20 septembrie 1702 se incheiau lucrarile de constructie ale Palatului Mogosoaia. Atunci publicul va fi invaluit de atmosfera baroca degajata de instrumente specifice epocii. Cele 9 arii germane de Handel vor fi interpretate de sopranele Elena Tica si Elena Dinca, Maria Petrescu la oboi baroc, Mihail Ghiga la vioara baroca si Toma Popovici la clavecin
Concertele stagiunii "Muzica la Palatele Brancovenesti" sunt prezentate de Sebastian Craciun - redactor la Radio Romania, castigator al Premiului Clubului Romana de Presa in anul 2008.

Intrarea libera.

Parteneri media ai Stagiunii "Muzica la Palatul Brancovenesc" sunt: Radio Romania Muzical, Radio Romania Cultural, N24, Sapte seri, Port. ro, Mediafax, TVRM Educational, TVR Cultural

Partener: Radio Romania - Directia Formatii Muzicale

Pentru participarea la concert se asigura transport de la Piata Chibrit (Statia de Metrou 1 Mai), cu plecare la ora 16. 00. La 20 septembrie 2009, in Palatul Mogosoaia va avea loc un nou concert din cadrul primei editii a Stagiunii "Muzica la Palatele Brancovenesti".

Invitati sunt artisti importanti ai scenei interpretative romanesti: soprana Cristina Radu - solista a Operei din Brasov, violoncelistul Alexandru Morosanu - solist concertist al Formatiilor Muzicale Radio, Tatiana Morosanu - prof. univ. dr. la Universitate "Valahia" din Targoviste si violonistul Gabriel Danila - membru al Orchestrei de Camera Radio.

In sala scoartelor din Palatul Mogosoaia, duminica 20 septembrie 2009, de la ora 17, vor rasuna arii, lieduri, divertismente si trio-uri semnate de Joseph Haydn, compozitor de la a carui disparitie s-au implinit la 31 mai - 200 de ani.

Muzica celuilalt creator comemorat in acest an in cadrul Stagiunii "Muzica la Palatele Brancovenesti" - Georg Friedrich Handel ( 250 de ani) - va rasuna la Palatul Mogosoaia in data de 4 octombrie.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com