Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Muzica la Palatele Brancovenesti- educatie

Duminica 6 septembrie 2009, de la ora 17 veti putea asculta pentru prima data in Romania improvizatii la vibrafon pe teme celebre imaginate de Georg Friedrich Handel. Experiment incitant la Palatul Mogosoaia. Protagonist - Alexandru Anastasiu - unul dintre cei mai valorosi percutionisti ai tarii.

Alexandru Anastasiu este membru al Orchestrei Nationale Radio, doctorand al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, iar in luna martie a. c. a lansat cel de-al doilea album al sau - "Vibraphone Concertos".

In sala scoartelor din Palatul Mogosoaia, duminica 6 septembrie 2009, de la ora 17, vor rasuna teme semnate de Georg Friedrich Handel, compozitor de la a carui disparitie s-au implinit la 14 aprilie - 250 de ani.
Concertele stagiunii "Muzica la Palatele Brancovenesti" sunt prezentate de Sebastian Craciun - redactor la Radio Romania, castigator al Premiului Clubului Romana de Presa in anul 2008.
Intrarea libera.
Parteneri media ai Stagiunii "Muzica la Palatul Brancovenesc" sunt: Radio Romania Muzical, Radio Romania Cultural, N24, Sapte seri, Port. ro, Mediafax, TVRM Educational, TVR Cultural
Partener: Radio Romania - Directia Formatii Muzicale
Pentru participarea la concert se asigura transport de la Piata Chibrit (Statia de Metrou 1 Mai), cu plecare la ora 16. 00.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole

Conferinta MODIFICARILE CODULUI

ro, EJobs, Indaco Systems, BestJobs, Infolegal


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©23-Oct-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com