Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Muzele muzeelor ii inspira educatie

Muzele ii inspira pe copii si ii vor invata sa lucreze cu pensula, hartia, plastelina si lipiciul.
Tot sambata Vizoo ii invita pe copii in lumea fantastica a propriei lor imaginatii. Turul incepe cu vizitarea Muzeului de Arta Populara "Dr. Deplasarea copiilor se va face, in ordinea rezervarilor, cu sprijinul Fundatiei Genesis, care va pune la dispozitie microbuzele sale.
Sambata, 16 mai, incepand cu 10. 30, copiii vor fi insotiti in calatorii minunate de catre Muza Muzicii, Muza Culorilor, Muza Formelor, Muza Povestilor si Muza Prajiturilor. Centrul Cultural Genesis organizeaza festivalul pentru copii, «Muzele Muzeelor», in perioada 15-17 mai 2009. Ziua, dedicata in special copiilor cu varste intre 7-14 ani, se incheie cu "Poveste cu Dilematix" si un concert de muzica clasica, alaturi de Duo Aperto.
Pe tot parcursul festivalului, copiii si parintii vor fi asteptati de peste 15 artizani, care le vor arata ce inseamna o jucarie cu poveste, o hainuta pictata manual sau ii pot vedea chiar in timp ce realizeaza cu multa migala, obiecte decorative, sau jucarii, frumoase si valoroase prin unicitate si prin naturaletea materialelor.
La festivalul "Muzele muzeelor" se petrece timp creativ si constructiv, citind o carte la sala de lectura, vizitand expozitia de obiecte confectionate manual, servind un ceai cu prajituri de casa si multe alte bunatati.
Solicitati informatii suplimentare despre inscrieri si taxe la adresa : genesiscultural@genesis. ro sau la nr. de tel :0733 107 914 - Oana Stefan PR Representative, Fundatia Genesis. Locul de plecare este Centrul Cultural Genesis, str. Sandu Aldea, nr. 14 A. Toata lumea canta si danseaza, iar copilasii vor construi un impresionant castel de. . cuburi! Cei care vor veni cu un prieten, vor beneficia in mod gratuit de participarea la o sedinta a unui atelier Genesis, la alegere. Urmeaza teatru de papusi plin de imaginatie si inventivitate. Festivalul cuprinde trei mari evenimente:
- turul muzeelor bucurestene- vineri, 15 mai
- intalnirea cu muzele- sambata, 16 mai
- gala evenimentului- duminica, 17 mai

Deschiderea festivalului va fi marcata de un tur al copiilor la muzeele bucurestene, vineri, 15 mai, incepand cu ora 14. 00. Ziua de sambata este dedicata in special copiilor de 1-7 ani, iar seara de la ora 15. 00 se continua cu un nou tur al muzeelor.
Gala evenimentului va avea loc duminica, 17 mai, incepand cu ora 12. 30, unde muzeografi ai Casei muresenilor din Brasov vor sustine ateliere de padagogie muzeala, in care ii vor ajuta pe copii sa se transforme pentru ceva timp in adevarati restauratori. Intr-un decor special, cei mici vor fi intampinati cu o istorioara din tara lui Vizoo prin dans, mima si muzica. Nicolae Minovici, se continua cu Muzeul de Arta Veche Apuseana si Muzeul Frederic si Cecilia Storck si se incheie cu Muzeul George Enescu.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©21-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com