Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Mediafax furnizeaza stiri educatie

Din 2007, Mediafax se adreseaza si consumatorilor finali, prin www. mediafax. ro. In 2007, Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete romanesti pentru telefoanele mobile: Nicoleta Luciu Poker, Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks si Diana Dumitrescu Xcuts. Infiintata in 1991, compania face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. In 2008, divizia din cadrul Mediafax a lansat primul joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film romanesc, Supravietuitorul.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Mediafax este prima agentie de presa din Romania care si-a exportat modelul de business, prin lansarea agentiei Mediafax din Cehia, in iunie 2008.
Acestea se adauga stirilor Mediafax din domeniile politic, economic, social, sport, externe, life-inedit si stiinta-sanatate pe care clientii Orange le puteau afla deja din Orange World.

Stirile regionale - grupate in subsectiunile "Noutati din Moldova", "Ultima ora in Transilvania" si "Stiri in limba maghiara" - si cele din domeniul cultura-media pot fi accesate in sectiunea Stiri a portalului Orange World, de catre orice client Orange care are serviciul wap activat.

"In prezent, Mediafax Mobile Services furnizeaza stiri din toate domeniile de interes clientilor Orange care vor sa afle direct de pe telefonul mobil informatii despre cele mai recente evenimente din Romania si din lume", spune Cristina Ludae, Content Manager Mediafax Mobile Services.

Mediafax este unicul furnizor de stiri text, insotite de fotografii, din portalul Orange World.

Partenerii Mediafax Mobile Services in acest proiect sunt Orange, Elicom si Mediasat.

Despre Mediafax Mobile Services

Din 2003, Mediafax este producator si furnizor de continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila din Romania. BUCURESTI / 13:24, 8. 10. 2008

Mediafax Mobile Services - divizia Mediafax ce furnizeaza continut multimedia pentru principalii operatori de telefonie mobila din Romania - imbogateste oferta de stiri accesibile in Orange World, prin furnizarea de stiri regionale si din domeniul cultura-media, incepand de miercuri, 8 octombrie Printre produsele si serviciile Mediafax se numara: fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. . Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la stiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzica, ringtonuri).

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©23-Jul-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com