Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Lansare manual Invatand sa Traim educatie

. 00, la sediul Institutului Cultural Roman (Aleea Alexandru, nr. 38, sector 1, Bucuresti).

Manualul "Invatand sa Traim Impreuna" a fost dezvoltat de catre Arigatou International, cu sprijinul UNESCO si UNICEF si cuprinde teorii si activitati pentru cultivarea valorilor etice la copii, cu accent pe respect, empatie, responsabilitate, reconciliere, rezolvarea pasnica a conflictelor, disponibilitate pentru dialog. Copiii sunt motivati sa isi consolideze propria identitate si gandirea critica, sa cladeasca relatii constructive cu cei din jur si sa lucreze impreuna pentru a aduce schimbari pozitive in lumea din jur.

Programul "Invatand sa Traim Impreuna", dezvoltat pe baza manualului, este implementat in Romania de catre Asociatia Sol Mentis, atat prin cursuri de formare continua pentru cadrele didactice din invatamantul preuniversitar - acreditate de Ministerul Educatiei Nationale, cat si prin workshop-uri de educatie etica in scoli, pentru elevi.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate detalii legate de manual, de organizatiile implicate in dezvoltarea si implementarea acestuia, si de impactul programului in Romania. Printre invitatii care vor oferi aceste detalii se numara:
- Maria Lucia Uribe Torres - Director Arigatou International Geneva
- Laura Molnar - Coordonator Program "Invatand sa Traim Impreuna", - Asociatia Sol Mentis
- Lucretia Baluta - Coordonator National al Scolilor Asociate UNESCO
- Gabriela Barbulescu - Profesor metodist Casa Corpului Didactic Bucuresti
- Daniela Stoicescu - Director Scoala "Aletheea" Asociatia Sol Mentis, impreuna cu Comisia Nationala a Romaniei pentru UNESCO si Arigatou International, organizeaza lansarea versiunii in limba romana a manualului "Invatand sa Traim Impreuna"- un program intercultural si interreligios de educatie etica pentru copii si tineri

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©20-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com