Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  LCL Financial Recruitment educatie

Astfel, imaginea companiilor este mai putin afectata de impactul negativ care apare in randul angajatilor in perioada restructurarilor, iar angajatii restructurati primesc consiliere specializata si informatii valoroase despre joburile din piata, putand sa indentifice mai usor si in timp mai scurt noi locuri de munca" declara Loredana Ladunca, Director LCL Financial Recruitment.

Consultantii LCL ofera suport pentru redactarea prezentarilor profesionale, identifica ariile parcursului professional care necesita imbunatatiri: training specializat, studiu individual,cursuri de formare si specializare, dezvoltand o relatie profesionala cu candidatii pe termen lung. Prin beneficiul LCL Outplacement energia celor implicati este orientata spre depasirea acestor momente neplacute si pentru identificarea unor reale oportunitati. Candidatii care beneficiaza de serviciul de outplacement trebuie sa prezinte deschis si acurat experienta,cunostintele si aspiratiile profesionale, iar LCL, prin conexiunile cu asociatiile profesionale de profil si contactele directe cu importante companii din Romania identifica joburile cele mai potrivite fiecaruia.
Prin LCL Outplacement, perioada de cautare a unui job se reduce considerabil, joburile acceptate sunt mai apropiate fiecarui profil, iar partile implicate: companii,angajati,firma de outplacement dezvolta relatii de incredere pe termen lung.
"Inevitabil, ca urmare a restructurarilor, va exista o atitudine negativa a angajatilor restructurati, dar si in randul celor ramasi in companie. Multi ajung sa se orienteze catre alte domenii profesionale care ii vor pune mai mult in valoare", declara Loredana Ladunca.
Clientii LCL Financial Recruitment sunt firmele multinationale, societatile de investitii, de asigurari, de leasing, banci si alte institutii financiare.
Loredana Ladunca, Director LCL
Adresa: Str George Calinescu nr 31, S1, Bucuresti Prin acest serviciu, personalul restructurat beneficiaza de asistenta, consiliere, reorientare profesionala si suport activ pentru identificarea unui nou loc de munca.

"Beneficiul LCL Outplacement este oferit de companiile aflate in proces de restructurare determinata de fuziuni, achizitii, sinergii sau de factori externi,de exemplu criza actuala. LCL Financial Recruitment, prima firma de recrutare specializata exclusiv in domeniul financiar, contabil si al institutiilor financiare ofera un serviciu nou: serviciul de Outplacement. Utilizarea serviciului de outplacement are avantaje evidente pentru partile implicate.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com