Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  JTI sustinator al TIFF 2010 educatie

Alte marci internationale includ Benson & Hedges, Silk Cut, Sobranie of London, Glamour si LD. Avand sediul central la Geneva (Elvetia) si vanzari nete de 9,6 miliarde USD in anul fiscal incheiat la 31 decembrie 2009, Japan Tobacco International are peste 25. 000 de angajati si operatiuni in 120 de tari. De-a lungul celor opt editii, TIFF s-a putut mandri cu prezenta a numeroase personalitati de marca ale cinematografiei mondiale. Incepand din acest an JTI mai adauga un mare nume pe lista evenimentelor culturale ale Romaniei pe care le sprijina: Transilvania International Film Festival (TIFF).

TIFF, infiintat in anul 2002, este primul festival international de film din Romania, fiind organizat de catre Asociatia Pentru Promovarea Filmului Romanesc. Pentru mai multe informatii, vizitati www. jti. com. Tot aici au fost prezentate pentru prima data multe dintre filmele care au marcat istoria cinematografiei romanesti recente: Occident, Moartea domnului Lazarescu, Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii, California Dreamin’ si castigatorul Palme DOr in 2007 - 4 luni, 3 saptamani si 2 zile.

In cadrul festivalului, JTI prezinta o proiectie speciala a filmului documentar La Danse / Dansul, lansat in anul 2009. JTI comercializeaza trei dintre cele mai vandute cinci marci la nivel mondial : Winston, Mild Seven si Camel. Nominalizat la Premiile Cesar pentru cel mai bun film documentar, La Danse, regizat de Frederick Wiseman prezinta una dintre cele mai mari companii de balet ale lumii, Baletul Operei din Paris, intr-un mod cu totul inedit.
De-a lungul ultimilor 10 ani, JTI si-a legat constant numele de cele mai desavarsite expresii ale dansului. "Intalnirile JTI", eveniment anual devenit un reper cultural de traditie a adus pe scenele romanesti nume ca Bejart Ballet Lausanne, Alvin Ailey, Joaquin Cortes sau Baletul din Monte Carlo.

De asemenea, JTI impreuna cu British Council invita publicul la un film care a influentat generatii de cineasti, artisti si balerine, The Red Shoes / Pantofiorii rosii, in regia lui Michael Powell si a lui Emeric Pressburger. Un film premiat cu Oscar in 1949 pentru "Cea mai buna scenografie" si "Cea mai buna muzica", care prezinta atat viata din culise a unei balerine, cat si profunzimea interpretarilor pe scena.

Cea de-a noua editie a TIFF va avea loc in perioada 28 mai - 6 iunie la Cluj si intre 9 - 13 iunie la Sibiu.

Japan Tobacco International (JTI) este membra a Grupului Japan Tobacco (JT). , producator mondial de produse din tutun.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©23-Oct-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com