Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  JTI partener al Festivalului educatie

Festivalul se va desfasura in perioada 28 mai - 6 iunie 2010 si va avea tema "Intrebari" / "Questions".

FITS, cel mai important festival anual de artele spectacolului din Romania si al treilea ca amploare si importanta din lume, propune un program care aduce la Sibiu participanti din 70 de tari, prezinta 350 de evenimente ce se desfasoara in 66 de spatii de joc, asteptand zilnic 35 000 de spectatori.

Festivalul International de Teatru de la Sibiu se bucura de sprijinul celor mai importante structuri oficiale romanesti si europene, fiind un obiectiv strategic al Ministerului Culturii si Patrimoniului National care, alaturi de Consiliul Local, este principalul finantator al festivalului.

Prin sustinerea acestui eveniment, JTI isi dovedeste inca o data calitatea de partener al marilor evenimente si institutii culturale din Romania: Festivalul si Concursul International George Enescu, Opera Nationala din Bucuresti, Universitatea Nationala de Arte.

JTI Romania este totodata organizator al "Intalnirilor JTI", eveniment anual onorat de prezenta unor nume de marca si care a reusit sa devina un reper cultural de traditie.

JTI este de asemenea promotor al mostenirii culturale japoneze acordand sustinere pentru: Centrul de Cultura Japoneza din cadrul Universitatii Romano-Americane, spectacole de teatru kabuki, teatru No si ale Yamato - the Drummers of Japan, demonstratii de ikebana sau origami.

JT International (JTI) este divizia internationala a Japan Tobacco Inc. , cel de-al treilea producator mondial de tutun. In Romania, JTI detine un portofoliu dinamic si variat: Sobranie in categoria Prestige; Camel, Glamour, Salem si Benson & Hedges pe segmentul Premium; Winston in categoria Mid; Winchester, More, Monte Carlo si Ronson pe segmentele Base si Value. JTI, cu sediul central la Geneva (Elvetia) isi comercializeaza marcile in mai mult de 120 de tari si are 23. 000 de angajati. Bucuresti, 17 Mai - JTI Romania este, pentru al treilea an consecutiv, partener oficial al unuia dintre cele mai importante evenimente culturale mondiale, si anume cea de-a XVII-a editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu (FITS).

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©23-Oct-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com