Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Investeste in oameni educatie

Lucrarile inscrise de participanti au fost evaluate de catre membrii comitetului stiintific international al conferintei, fiind propuse spre publicare, in volumul de lucrari al conferintei, 50 de lucrari de continutul carora sunt raspunzatori autorii.

In a doua zi a conferintei a avut loc un workshop cu tema "Learning outcomes and quality management", coordonat de experti straini din Portugalia, Spania, Marea Britanie, Letonia, Romania, la care au participat majoritatea celor care au prezentat lucrari, evaluatori, invitati.

Alegerea locatiei conferintei - Sibiu, capitala culturala europeana in 2007 - a fost apreciata de participanti datorita accesibilitatii pentru toate caile de transport, importantei orasului din punct de vedere cultural, istoric, social, si nu in ultimul rand academic, datorita prezentei unor universitati romanesti de prestigiu.

Consideram ca aceasta conferinta si-a atins scopul propus, acela de a oferi un forum pentru schimbul de informatii, bune practici si nu in ultimul rand idei, in cadrul unei cooperari universitare internationale, ca o conditie cheie pentru asigurarea calitatii in invatamantul superior.

Scopul ARACIS legat de aceasta conferinta internationala este realizarea unei culturi a evaluarii si a unei culturi a calitatii in invatamantul superior romanesc, in concordanta cu cel european. . 2/S/1
Beneficiar: Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior

Comunicat de presa

In perioada 14-16 iulie 2011, s-a desfasurat, la Sibiu, sub egida Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior, a treia Conferinta
Internationala, "Institutional Strategic Quality Management - ISQM 2011", in cadrul programului finantat din Fondul Social European din proiectul: "Asigurarea calitatii in invatamantul superior din Romania in context european. Dezvoltarea managementului calitatii academice la nivel de sistem si institutional" (contract nr. : POSDRU/2/1. 2/S/1).

La acest eveniment, au participat peste 80 de experti din domeniul asigurarii calitatii in invatamantul superior, din tara si din strainatate. De asemenea, au mai fost prezenti reprezentanti ai forurilor de conducere ale organismelor europene in domeniul asigurarii calitatii invatamantului superior: European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA), European Quality Assurance Register for Higher Education (EQAR), European Network for Accreditation of Engineering Education (ENAEE).

Participantii din Romania au reprezentat numeroase universitati de stat sau private, militare, de arta, inginerie, invatamant medical, invatamant economic.

Agenda evenimentului a cuprins o serie de activitati organizate in sesiuni paralele, in cadrul carora au fost prezentate numeroase lucrari privind provocarile si problemele asigurarii calitatii in invatamantul superior din Romania si la nivel european. Conferinta a fost onorata de prezenta a 20 de participanti din strainatate, reprezentand 14 state (Suedia, Italia, Belgia, Germania, Portugalia, Spania, Marea Britanie, Franta, Ungaria, Letonia, Estonia, Turcia, Kazakhstan, Rusia).

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com