Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Instanta singura speranta educatie

Coltuc Marius, fondator al Casei de Avocatura Coltuc, casa ce s-a ocupat de mii de astfel de procese. Scandalul care a urmat si miile de procese , continua si in ziua de astazi intrucat situatia a ramas nerezolvata. Promis pentru luna septembrie 2011 si amanat pentru ianurie 2012, un ordin de ministru ar putea legaliza problema, insa acesta este intarzie sa apara. . Acestia au nevoie de diploma pentru a obtine la locul de munca anumite functii si sporuri salariale", declara av. In aceasta situatie, chemarea in judecata a Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului ramane singura solutie pentru cei aflati in aceasta situatie.

"Studentii care au fost inmatriculati in anul I, in perioada 2005-2008, la programele ID si FR neacreditate de la Universitatea Spiru Haret, au obtinut o diploma cu care nu au ce face. . Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii. Pentru multi dintre ei, situatia este critica si urgenta. In conditiile in care in care intre acesti studenti si studentii programelor la zi nu exista nici o diferenta in ceea ce priveste sustinerea examenului de licenta, nerecunoasterea diplomelor obtinute este total discriminatorie. Acesta sustine pe baza experientei, ca sansele de succes ale unui astfel de proces sunt foarte mari.

Un punct in plus pentru a garanta castigarea acestor procese si recunoasterea diplomelor il constituie articolul 361 din forma Legii Educatiei aparuta in Monitorul Oficial pe 10. 01. 2011, conform caruia se abroga Ordonanta Guvernului nr. 10/2009 privind dreptul studentilor inmatriculati la formele de invatamant la distanta sau cu frecventa redusa de a continua studiile la programe de studii de licenta autorizate sa functioneze provizoriu sau acreditate.

Despre Casa de avocatura Coltuc

Fondata in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Casa de Avocatura Coltuc a reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. In lipsa unui ordin al ministrului, care ar solutiona problema diplomelor nerecunoscute ale absolventilor Universitatii Spiru Haret inmatriculati in perioada 2005-2008, instanta ramane singura modalitate prin care se poate obtine recunoastere si eliberarea diplomelor de licenta.

Ministerul Educatiei pregateste de ceva timp un ordin care ar trebui sa reglementeze statutul celor catorva zeci de mii de studenti care au finalizat programele de studiu neacreditate ale Universitatii Spiru Haret

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com