Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Inscrieri Ziua agentiilor educatie

Agentia de presa Rador a Radio Romania va invita la conferinta internationala Ziua agentiilor de presa, editia a VI-a, eveniment care va avea loc pe 16 iunie, la Hotelul Novotel, sala Paris Rive Droite, intre orele 9:00-17:00. Tema din acest an: "Agentiile de presa in 2011 - schimbari de strategie".

Programul cuprinde cinci sectiuni, fiecare dintre ele abordand tema principala din unghiuri multiple, care converg spre binomul furnizor-consumator de informatie de agentie.

Incepem cu o masa rotunda la care participa personalitati ale vietii publice si ale mass-media, care vor dezbate aspecte legate de tranzitia stirii de agentie de la text la multimedia.

Urmeaza panelul dedicat marilor agentii de presa, in cursul caruia managerii acestora vor lansa noi perspective si strategii de pozitionare ale acestor vectori globali ai informatiei.

Noutatea editiei este panelul dedicat presei romanilor din afara granitelor, realizat cu sprijinul Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni, in cursul caruia va interveni prin webcam un specialist international al agentiilor de presa, Michael Palmer, profesor Universitatea Sorbona.

Conferinta se va incheia cu lansarea cartii "Ziua agentiilor de presa, editia a V-a", oferita de sponsorul evenimentului, editura Tritonic.

Evenimentul va culmina cu decernarea trofeelor pentru Jurnalism de agentie, editia Rador 2011, gala care incepe la ora 16. 30.

Aceasta conferinta internationala este deschisa jurnalistilor si studentilor de la facultatile de profil.

Pentru alte informatii va rugam sa accesati site-ul nostru www. rador. ro si sa ne confirmati participarea la adresa iuliana. gheorghe@rornet. ro, pana pe 14 iunie, ora 12:00.

Evenimentul este sustinut de Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni.

Sponsori ai evenimentului: Editura Tritonic si Florariaandrei. ro.

Parteneri asociati: TVR si Hotel Novotel

Parteneri media: Agerpres, Mediafax, Newsin, Hotnews, Radio France Internationale, Jurnalul National, Bursa.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole

Conferinta MODIFICARILE CODULUI

ro, EJobs, Indaco Systems, BestJobs, Infolegal


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com