Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Inca o zi un nou roman de Mitch educatie

Numarul 1 timp de cateva luni in lista de bestselleruri New York Times pe 2006, acest roman a fost ecranizat in 2007, cu Michael Imperioli in rolul principal, pelicula fiind produsa de celebra Oprah Winfrey.

Pornind de la intrebarea "Ce ai face daca ai avea sansa sa mai petreci o zi alaturi de cei dragi?", Inca o zi, cel de-al treilea roman al lui Mitch Albom in "Raftul Denisei", este o poveste tulburatoare despre cat de fragila si de puternica, in acelasi timp, este iubirea care ii leaga pe membrii unei familii.

"Daca ati avea sansa unica de a va intoarce in timp si de a sterge cu buretele greselile si faptele urate pe care le-ati comis de-a lungul vietii, v-ati folosi de acest prilej? Si, daca v-ati incumeta, ati fi in stare sa indreptati raul facut? In noua lui carte, Mitch Albom isi demonstreaza inca o data calitatile care l-au facut unul dintre scriitorii mei preferati: curajul de a explora experientele de la granita dintre viata si moarte si credinta inflacarata in puterea dragostei. Un roman frumos ca o scrisoare de dragoste, in care protagonistii se cauta, se gasesc intr-o noapte ploioasa, se iubesc nebuneste si in cele din urma ratacesc iremediabil drumul unul spre celalalt.

"Poveste de dragoste si meditatie filozofica, Scris pe trup tese laolalta sensibilitatea cu ironia, pasiunea cu eruditia. " (The New York Times Book Review)

Va va pune pe ganduri. BUCURESTI / 11:32, 3. 04. 2008

Cunoscut romancier, comentator sportiv, jurnalist de radio (ABC) si de televiziune ("Sports Reporters" de la ESPN), Mitch Albom este un scriitor publicat in peste cincizeci de tari si tradus in peste patruzeci de limbi, ale carui carti s-au vandut in peste 20 de milioane de exemplare De acelasi succes se bucura si Cei cinci oameni pe care ii intalnesti in rai (Five People You Meet in Heaven, 2003).

La Editura Humanitas Fiction a aparut, in colectia "Raftul Denisei", cel mai recent roman al sau -- Inca o zi (For One More Day), unul dintre cele mai bine vandute titluri in 2006 in Statele Unite. Si, mai presus de toate, va va convinge ca nu exista nimic mai intens si mai etern decat iubirea unei mame. " (James McBride)

De acelasi autor, in colectia "Raftul Denisei":

Marti cu Morrie

Cei cinci oameni pe care ii intalnesti in rai

La Editura Humanitas Fiction au mai aparut in colectia "Raftul Denisei" romanele: Un gest de iubire (editia a II-a) de James Meek si Scris pe trup (editia a II-a) de Jeanette Winterson.

James Meek -- Un gest de iubire

Un gest de iubire (The Peoples Act of Love, 2005) a fost tradus in peste douazeci si cinci de tari si a fost distins cu Scottish Arts Council Book of the Year Award si cu Premiul Ondaatje in 2006. E marturisirea cuiva, fara nume, chip si sex, care tanjeste aproape maladiv dupa iubire. Jurnalist, reporter in cele mai fierbinti zone ale globului, James Meek s-a impus ca una dintre cele mai originale voci ale literaturii contemporane de limba engleza.

"Magnific si cutremurator. Un roman in care istoria unei tari si istoriile unor personaje singulare converg intr-un carusel ametitor al dragostei, crimei, fanatismului religios si ideologic si al ororilor razboiului. . In Scris pe trup (Written on the Body, 1992), scriitoarea asterne pe hartie o confesiune -- a ei, a altuia? -- neingradita de clisee, dezbracata de prejudecati. Va va aminti de Doctor Jivago si de Anna Karenina. " (The Washington Post Book World)

Jeanette Winterson -- Scris pe trup

Jeanette Winterson si-a publicat la 23 de ani primul roman (Oranges Are not the Only Fruit, 1985), o carte castigatoare a Premiului Winterson Whitbread First Novel. Va va umple ochii de lacrimi. Inca o zi va va face sa zambiti.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©21-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com