Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  In jungla sistemului educational educatie

Cei care isi doresc sa faca parte din urmatoarea generatie de lideri LEADERS School se pot inscrie pe http://www. leaders. ro/leaders-school/burse pana la 15 iulie. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc sa isi dezvolte abilitatile de leadership, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt inovative ca metodologie si tematica, sunt flexibile, incluzand si module in interval de timp scurt si sesiuni de durata mai lunga. Aplicatiile lor vor fi evaluate, urmand ca cei mai buni sa fie programati pentru interviu.

Cei care vor deveni bursieri ai LEADERS School 8 vor avea sansa sa interactioneze intr-un mediu elitist cu legende ale leadershipului romanesc precum: Damian Draghici, Artist; Iolanda Balas, Presedinte Onorific al Federatiei Romane de Atletism; Dumitru Dorin Prunariu, Cosmonaut; Actorii Mircea Albulescu si Maria Dinulescu, sustinatori ai campaniei "Generatia noua apreciaza si sustine generatia matura"; Dan Bulucea, Country Manager Google; Marius Ghenea, Presedinte PCFun; Radu Deac, Chirurg Cardiac; Dan Puican, Regizor Teatru Radiofonic; Cristian Popescu, Director Resurse Umane, Ursus Breweries; Ilie Gageatu, Director Dezvoltare Vanzari si Distributie, Ursus Breweries; Catalina Florea, Director Executiv, Telefonul Copilului; Rares Manolescu, Senior Trainer, Human Invest, Daniel Bichis, Senior Trainer, Competent Consulting si Mihai Curelea, Membru Fondator, Scoala de Training.

Fundatia LEADERS contribuie la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. In timp ce sistemul de invatamant romanesc trece printr-o perioada dificila, companiile de top din Romậnia aleg sa sustina in continuare educatie non-formala, recompesandu-i pe tinerii merituosi cu burse la LEADERS School 8, unica scoala de leadership din tara pentru cei cu varsta intre 18 si 25 de ani.

Programul organizat de Fundatia LEADERS la Poiana Brasov in perioada 31 iulie - 6 august sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei, LEADERS School 8, se bucura si la aceasta editie de increderea acordata de cateva dintre cele mai responsabile companii din Romania. Mai mult, cei mai buni dintre bursieri vor beneficia de internship-uri in cadrul companiilor partenere, avand astfel ocazia sa aplice ceea ce au invatat in cele sase zile ale programului", declara Adelina Maria, Director de Program, LEADERS School.

Candidatul ideal pentru una dintre bursele oferite de companii este implicat in activitati extracurriculare si a dezvoltat sau a participat la proiecte comunitare, manifesta un potential ridicat de leadership si nu are posibilitati financiare proprii pentru a-si acoperi taxa de participare. Romtelecom, Ursus Breweries, UniCredit Tiriac Bank, Adobe Romania si Coca Cola Hellenic aleg sa investeasca in educatia la cele mai inalte standarde pentru tinerii de elita si le ofera burse integrale si partiale pentru a petrece o vara la inaltime, dezvoltandu-si abilitatile de leadership si implicandu-se in simulari de afaceri inedite. "Companiile vor finanta 10 din cele 30 de locuri disponibile la LEADERS School 8.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com