Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  IOANID o viziune educationala educatie

Important este sa ai rabdarea si sa urmaresti intocmai metodologia propusp. IOANID va fi locul in care prescolarii/scolarii vor capata ceea ce se numea la inceputul secolului "educatie aleasa", un concept generos adaptat exigentelor impuse de realitatea ultimilor ani si completat coerent cu occidentalul "after school".

IOANID propune o abordare educationala inovatoare, printr-un sistem bazat pe metode moderne si creative. Cei doi actionari au fiecare o participatie de 50% in finantarea afacerii. IOANID - Gradinita, Scoala & AfterSchool - isi asteapta prescolarii intr-un spatiu arhitectural unic din centrul Capitalei, o cladire monument istoric, restaurata cu strictete si cu eleganta pentru a reinvia atmosfera unui spatiu reprezentativ pentru perioada interbelica Suma reprezinta investitii in lucrari de renovare si amenajare a structurii cladirii, dotari materiale necesare bunei functionari a unitatii de invatamant precum rechizite, mobilier pentru scoala si gradinita, amemajarea salii de IT, utilarea bucatariei, amenajarea salii de sport, achizitionarea unui pian pentru sala de muzica.

"Intreg proiectul este o provocare, fiecare pas pe care l-am facut in obtinerea de autorizatii ne-a solicitat foarte mult. Pentru atingerea acestui obiectiv, programul fiecarui copil va cuprinde activitatile standard incluse in Curricumul National pentru Invatamantul Prescolar si Scolar. Fiecare prescolar sau scolar va dispune nu doar de atentia deosebita a dascalului, ci mai ales de un pachet de studiu personalizat, adaptat potentialului sau fizic si intelectual, investind in copil cunoastere, responsabilitate si excelenta.

"IOANID propune redescoperirea valorilor incontestabile ale sistemului de invatamant privat din perioada interbelica si asezarea lor intr-un context modern, de influenta occidentala, folosindu-ne de cele mai noi si inovatoare metode si tehnologii. Comunicarea IOANID se face prin intermediul site-urile www. gradinitaioanid. ro sau www. scoalaioanid. ro, un proiect online cu un concept unic pentru piata din Romania. Noua institutie de invatamant ii va oferi copilului un mediu educational de inalta performanta in atmosfera unei case primitoare. Ne-am dorit sa gasim furnizori romani si straini valorosi cu care sa lucram pentru a asigura o baza materiala moderna, am vrut sa aducem si am reusit pedagogi vorbitori nativi de limba engleza si franceza, dar cel mai important am reusit ca in bucataria proprie sa existe numai preparate 100% naturale, avizate bio (AE)", mai adauga Anca Biris.

Obiectivul ambitios al Gradinitei si Scolii IOANID este obtinerea acreditarii din partea Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii peste patru ani. Proiectul a necesitat o investitie totala de 350. 000 de euro. De aici si numele unitatii scolare, in memoria librarului Gheorghe Ioanid", spune directorul administrativ IOANID, Anca Biris.

IOANID - Gradinita, Scoala si AfterSchool functioneaza sub patronajul Fundatiei Blue Planet preluata din punct de vedere legal pe un contract de 10 ani de Anca Biris si Razvan Petrovici. Unitatea scolara IOANID, amplasata intr-o zona rezidentiala arhitecturala unica, pe str. Polona nr. 4, va fi un spatiu special conceput in spiritul interbelic al abordarii invatamantului. . Cadrele didactice IOANID nu se vor substitui parintilor in procesul de formare a copiilor, ci vor asigura acestora experiente de invatare unice, bazandu-se pe o abordare educationala revolutionara, conforma insa Curricumului National Romanesc. Proiectul IOANID a pornit de la locatie, o zona arhitecturala unica pe strada Polona la numarul 4, in vecinatatea parcului IOANID.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©20-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com