Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Hi-Q noi in Casa Noptii educatie

Toata lumea va avea insa parte de multe surprize.

Evenimentul de la magazinul Diverta Magheru vine sa incheie campania de lansare a celor doua volume in liceele bucurestene, desfasurata in perioada 22-26 martie. . 30, editura Litera lanseaza la magazinul Diverta Magheru volumele 2 si 3 din seria Casa Noptii, Tradarea si Aleasa.

Gazdele evenimentului vor fi Mihai Sturzu si Florin Grozea, artisti Hi-Q (www. hi-q. ro).

Sub sloganul Hi-Q noi in Casa Noptii si in acorduri de muzica buna marca Hi-Q, Mihai si Florin vor discuta cu tinerii invitati despre impresiile lasate de Semnul, primul volum al seriei Casa Noptii, despre preferintele lor de lectura si despre ce aventuri vor descoperi in Tradarea si Aleasa.

Va fi o intalnire intre prieteni, iar cei mai indrazneti, cei care vor avea raspunsuri si opinii interesante, vor primi cadou carti si autografe de la trupa Hi-Q. Xenopol, Mihai Eminescu, Lauder-Reut, Matei Basarab, Dinu Lipatti, Nicolae Kretzulescu, I. L. In Occident, cartile din Casa Noptii se bucura de un succes urias, fiind vandute deja in peste 6 milioane de exemplare.


Grupul Editorial LITERA a demonstrat, inca de la infiintare, coerenta editoriala si respect fata de cititori. Astazi, la mai bine de 20 ani de la fondare, LITERA constituie pentru multi cititori un reper si o certitudine - un reper al calitatii si o certitudine a valorii.

Editura LITERA
Str. Emanoil Porumbaru nr. 31A, et. 1, ap. 3
011422, Sector 1, Bucuresti, Romania
Telefon +4021 319 63 90
Fax +4031 425 16 20
Mobil +40752 101 773
Rosetti, Gheorghe Lazar, Scoala Centrala, Dimitrie Bolintineanu, Iulia Hasdeu, Ion Creanga, A. D. Caragiale si Emil Racovita.

Timp de o saptamana, vedetele Pro FM - Oana Tache si Nono Semen - au colindat liceele in cautare de aliati pe care i-au ademenit sa continue explorarea Casei Noptii, cea mai tare scoala pentru vampiri. Ca si in cazul primului volum al seriei, Semnul, evenimentul de lansare s-a bucurat de parteneriatul cu Pro FM si de implicarea entuziasta a celor mai de prestigiu saisprezece licee din Bucuresti: Jean Monet, Mihai Viteazu, C. A. Confirmarea succesului de care se bucura Casa Noptii a constituit-o prezenta, timp de 63 de saptamani, a primelor ei volume in topul New York Times al celor mai bine vandute carti. Numai cei alesi au primit cartile, dar toti liceenii au fost invitati la intalnirea cu Hi-Q, pentru continuarea distractiei.

Amanunte pe litera. ro/casanoptii si in afisul atasat.

Seria Casa Noptii, gandita de P. C. Cast, cunoscuta autoare americana, impreuna cu fiica ei, Kristin Cast, a ajuns deja la al saptelea volum, care va fi lansat in Statele Unite la sfarsitul lunii aprilie 2010.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©21-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com