Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Genesis English Summer Camp- educatie

In felul acesta, copiii vor avea necesarul zilnic de calorii, elementele nutritive esentiale (proteine, minerale, vitamine etc). Activeaza si dezvolta cel mai uzitat vocabular din orice limba, de exemplu: prezentarea propriei persoane, a familiei, a prietenilor, a animalelor de companie, a hobiurilor etc. , precum si achizitionarea celor mai importante notiuni de gramatica.
Al doilea modul vizeaza invatarea si dezvoltarea abilitatilor de folosire a calculatorului, predat in limba engleza, intr-un stil modern de catre profesorul de informatica si profesoara de engleza.
Cel de-al treilea modul se refera la vizitarea obiectivelor turistice ale Bucurestiului cu ghidaj in limba engleza si cu transportul asigurat de bus-urile Fundatiei Genesis.
Limba de comunicare pe tot parcursul zilei va fi engleza. In perioada 03- 07 august 2009, Centrul Cultural Genesis organizeaza pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani un program special de limba engleza, la pretul special de 300 Ron.

Timp de o saptamana, in intervalul 09. 00- 17. 00, profesorii de limba engleza ai Scolii Genesis transforma invatarea intr-o experienta placuta si dinamica, punand pret pe atmosfera relaxata.
Genesis English Summer Camp cuprinde modulul de limba engleza care are ca scop dezvoltarea deprinderilor de comunicare libera, atat orala, cat si scrisa. De asemenea transportul si rechizitele necesare pentru desfasurarea cursurilor sunt oferite gratuit din partea Scolii Genesis. Astfel vor face: dezvoltare fizica generala, aerobic si volei cu profesorul de educatie fizica al Scolii Genesis.

Pretul special de 300 Ron include 3 mese pe zi, cursurile de engleza, calculator si educatie fizica, precum si biletele de intrare in locurile ce urmeaza a fi vizitate. In scopul oferirii unui pachet sanatos de activitati, copiii vor avea cate o ora de sport in fiecare zi. In felul acesta elevii vor avea posiblitatea sa comunice in contexte variate de viata, sa invete vocabularul, structurile si functiile de limba cu care se pot intalni atunci cand viziteaza o tara straina sau cand comunica in limba respectiva. In pauzele dintre cursuri vor face jocuri psihologice care-i vor ajuta sa-si dezvolte personalitatea si sa si-o descopere, sa comunice mai bine cu altii si sa se faca mai bine intelesi.
Meniul oferit este natural si sanatos, gatit in bucataria proprie, care respecta cele mai exigente standarde de igiena.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com