Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Fundatia Genesis anunta lansarea educatie

Centrul Cultural Genesis se identifica cu ideea unui generator de creatori capabili sa produca informatia nu doar sa o reproduca. Genesis isi propune ca noul site sa fie sursa de informatii preferata de catre toti cei care impartasesc aceleasi idei si valori cu sistemul educational Genesis.

www. genesiscultural. ro se bazeaza pe informatii permanent actualizate, usurinta in navigare si elemente intuitive pentru a determina participarea la activitatile Centrului Cultural Genesis.

Site-ul este o cale de dialog intre Genesis si segmentele sale de public, o sursa de informatii de actulitate pentru toti cei de doresc sa se apropie de cultura, prin cultivarea gustului pentru frumos si autentic.

www. genesiscultural. ro beneficiaza de o buna structurare a informatiilor, impartit in mai multe sectiuni: « despre noi », « evenimente culturale », « mass- media », « ateliere de arta".


"Noi, initiatorii Centrului Cultural Genesis, credem ca scopul educatiei este de a ii invata pe copii sa traiasca frumos si bogat si sa devina oameni impliniti si armoniosi. Pentru a fi cat mai aproape de cei care doresc sa-si sculpteze personalitatea cu uneltele culturii, am lansat site-ul Centrului Cultural, www. genesiscultural. ro, un loc de inalnire cu cei care impart aceleasi valori cu noi. » declara Oana Stefan, reprezentantul departamentului Relatii Publice.


Centrul Cultural Genesis, organism dedicat identificarii convergentelor de valoare din sistemul educational actual care interpreteaza folosirea frumosului ca pe un mijloc necesar formarii unor caractere complexe isi propune sa aduca mai aproape, copiilor si parintilor, stari de frumos, de joc, de bunatate si dragoste pentru cultura. Fundatia Genesis lanseaza site-ul Centrului Cultural Genesis, www. gensiscultural. ro. De aceea, Fundatia Genesis infiinteaza Centrul Cultural Genesis, care isi propune sa promoveze educatia prin cultura.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©23-Oct-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com