Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Flamenco modern la Intalnirile educatie

Avand sediul central la Geneva, Elvetia, JTI are circa 27. 000 de angajati si operatiuni in 120 de tari. A primit titlul de Coregraful de Exceptie al Anului, premiu decernat de Baletul Tanz si de un comitet format din patruzeci de critici din domeniul dansului din intreaga Europa, pentru munca sa din 2007 si 2008. Cu un decor care ne transpune in magia exotica a desertului, Dunas trece dincolo de diferentele culturale si - servindu-se de limbajul universal al dansului
- construieste punti solide de dialog", declara Sidi Larbi Cherkaoui despre spectacolul care va fi prezentat la Bucuresti.

Recunoscuta pe plan international pentru conceptul personal asupra esteticii artei flamenco, Maria Pagés a primit numeroase premii si distinctii, printre care Premiul National al Dansului (pentru creatie), Premiul Arta Dansului
Leonide Massine (sectiunea "Al Valore"), sapte premii "Giraldillo" la
bienala artei flamenco de la Sevilla, premiul pentru Cultura din partea
Comunitatii din Madrid, ca si Premiul Publicului la Festivalul de la Jerez.

Sidi Larbi Cherkaoui a creat coregrafii pentru companiile de dans Sasha Waltz, Les Ballets de Monte-Carlo, Culberg Ballet. In 2009, a primit Premiul Cultural European Kairos si a fost apreciat de juriu pentru ca a infatisat "intrebari
despre existenta umana, exprimate prin miscare si pentru legaturile create intre elemente diferite din culturi diferite".

Evenimentul Intalnirile JTI este organizat si in acest an de Fundatia Art Production.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange Shop, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, Sala Palatului si on-line pe www. eventim. ro.

Va asteptam la Intalnirile JTI!

JTI este membra a Grupului Japan Tobacco (JT), unul dintre cei mai mari
producatori mondiali de produse din tutun. Portofoliul
companiei include si marcile internationale Benson & Hedges, Silk Cut, Sobranie of London, Glamour si LD. Un spectacol unic, cu muzica originala de Szymon Brzoska si Rubén Lebaniegos-incluzand ecouri de flamenco, dar si tonuri joase, clasice si arabe. JTI Romania va invita la cea de-a cincisprezecea editie a Intalnirilor JTI.

In acest an, artistii dansatori si coregrafi Maria Pagés si Sidi Larbi Cherkaoui, vor sustine pe 10 mai, incepand cu orele 20:00, spectacolul Dunas, pe scena Operei Nationale din Bucuresti.

Inaugurate in anul 2000, de celebra companie de balet Bejart Ballet Lausanne, Intalnirile JTI au gazduit dansatori, coregrafi si companii de balet celebre in toata lumea: Nacho Duato si Compania Nacional De Danza, Cullberg Ballet, Joaquin Cortes, Alvin Ailey American Dance Theater, Tango Pasion, Les Ballets de Monte-Carlo, Sylvie Guillem si Russell Maliphant, Gigi Caciuleanu si Baletul National din Chile, Alonzo King Lines Ballet din San Francisco si Vortice Dance Company.

"Dunas este inspirat, desigur, de dune - nisipul si metamorfoza acestuia. JTI comercializeaza marci
renumite pe plan international precum Winston, Mevius si Camel.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©23-Oct-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com