Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Festivitate de absolvire la Facultatea educatie

Subiectele cursurilor sutinute de catre specialist din Romania si Italia au vizat teme de mare actualitate cu privire la mediu si dezvolatare durabila. Cursul a avut loc in perioada decembrie 2009 - februarie 2010 si a fost organizat de Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Geografie si Fundatia Willy Brandt. Toate acestea inclusiv prin desfasurarea unor activitati didactice si de cercetare, prin organizarea de seminarii, cat si prin publicarea activitatilor desfasurate.
Facultatea de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti a fost aleasa pentru a colabora in scopul dezvoltarii de programe legate de activitatea Fundatiei in Romania.
Romania se alatura astfel celorlalte tari din Europa unde fundatia isi desfasoara cursuri pe problematica de mediu.
Astfel, la sfarsitul anului trecut s-a constituit un grup compus din profesori ai Universitati Bucuresti si experti ai Fundatiei Willy Brandt care au contribuit la desfasuarea cursului in prima faza in cadrul Facultatii de Geografie si mai apoi in scoli din Bucuresti. Diseminarea informatiilor si cunostintelor s-a facut apoi de catre studentii implicati, in mai multe scoli din Bucuresti la aproximativ 650 de elevi din clasele V-VIII cu un mare impact si bune rezultate.
Vineri 26 martie 2010, ora 12. 00, in amfiteatrul George Valsan al Facultatii de Geografie va avea loc festivitatea de absolvire a cursului Managementul integrat al mediului si dezvoltare durabila. La festivitate vor participa reprezentati din conducerea Universitatii din Bucuresti, ai Fundatiei Willy Brand, ai Facultatii de Geografie si ai scolilor participante precum si studentii si profesorii implicatii in proiect.
Festivitatea va fi urmata de o receptie organizata in spatiile Facultatii de Geografie. Managementul integrat al mediului si dezvoltare durabila

In anul 2009 Facultatea de Geografie din cadrul Universitatii din Bucuresti a realizat un acord de colaborare cu Fundatia Willy Brandt referitor la dezvoltarea programelor de activitate specifice Fundatiei, in domeniul protectiei mediului cu referire in special la mecanismele relative Protocolului de la Kyoto si la sursele regenerabile de energie. La cursul ce s-a desfasurat in cadrul Facultatii de Geografie pe parcursul a 90 de ore au participat 30 de studenti ai sectiei Geografia Mediului.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com