Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Expozitie foto Marn Fotografii educatie

Regina Elisabeta, unde beneficiaza, pe langa numeroase sali de clasa pentru cursurile de spaniola, de spatii expozitionale si de evenimente, in care vor avea loc proiectii de film, lansari de carte, concerte si intalniri cu oameni de cultura.

Programul cultural al Instituto Cervantes se gaseste pe site-ul sau, bucarest. cervantes. es.

alina cantacuzino

Gestora Cultural

E o revendicare necesara, nu doar autorilor, ci si noua insine. " (Rafael Levenfeld, Valentín Vallhonrat, "Luis Ramón Marín. Joi, 20 septembrie, ora 19. 00, Instituto Cervantes din Bucuresti
va asteapta la primul eveniment cultural organizat in noul sau sediu
din centrul Capitalei, pe Bd. Regina Elisabeta nr. 38: vernisajul expozitiei de fotografie
Marín. Fotografii 1908-1940.

Expozitia - care calatoreste in mai multe centre Cervantes din toata lumea - este realizata
in colaborare cu Fundatia Pablo Iglesias si cuprinde 60 de fotografii alb-negru selectate din arhiva Marín, recuperata in ultimii ani. La vernisaj participa:


E. S. Dl. Si altii au suferit aceeasi soarta ca el, vor trebui recuperati, pentru ca ei toti au construit naratiunea cea mai completa care ne descrie: imaginea in oglinda. Arhiva si opera sa")

Instituto Cervantes Bucuresti - o institutie de limba si cultura hispanica avand o remarcabila traditie in Romania - s-a mutat in aceasta vara in sediul de pe Bd. Fara ei, oglinda e sparta. Estanislao de Grandes Pascual - Ambasadorul Spaniei in Romania


Lucía Ramón Pla - fiica artistului


Óscar Martín del Barrio - coordonatorul expozitiei (Fundatia Pablo Iglesias)"E important de inteles ca nu ne aflam doar in fata recuperarii unei arhive fizice, cea a lui Marín, ci ca asistam la ceva mult mai important: recuperarea unei voci pe care o pierduseram, a unei forme de exprimare si de viata, dedicata celorlalti, evident, in primul rand congenerilor, dar si noua. Odata cu el, se recupereaza tot ceea ce a mai ramas din generatia lui, inteleasa ca grup, si se deschide o carare pe care o forma de inteligenta vizuala ce inca ne este atat de necesara ca sa intelegem cine am fost si cine suntem se va intoarce acasa din uitare.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com